Love&Sex

"Pa što ako je moj vjenčani prsten jeftin, važna je ljubav" - post koji je podijeljen 100.000 puta

  • Nakon što je trgovac prezrivo njezin vjenčani prsten nazvao "jadnim", žena se dosta uzrujala
  • Stala je u obranu"samo" 800 kuna vrijednog nakita istaknuvši zašto joj njegova vrijednost ništa ne znači
  • Njezinu priču o ljubavi kojom sve objašnjava vidjeli su i podržali mnogi

 

Post koji je Amerikanka stavila na Facebook postao je viralan: u njemu je stala u obranu svog vjenčanog prstena koji je prodavač u trgovini nakita, vrlo nepristojno moramo reći, nazvao "jadnim". Post je podijeljen više od 100.000 puta!

Ariel Desiree McRae zajedno je sa zaručnikom, a danas i suprugom odabrala prsten vrijedan 130 američkih dolara - tek nešto više od 800 kuna. Objasnila je kako je i on mislio da će je uzrujati jer nema novaca za skuplji prsten, ali njoj to nije bilo važno. Vjenčali su se u vijećnici s jeftinim prstenjem koje su odabrali, sretni kao mala djeca.

 | Autor: Facebook/Ariel Desiree McRae Facebook/Ariel Desiree McRae

“Moj muž nema mnogo, ni jedno od nas nema" napisala je 22-godišnjakinja u svojoj objavi. Tada je još bila na studiju želeći postati učiteljica. "Grebemo svaki mjesec da skupimo novac za račune i da nečim napunimo trbuh, ali nakon što smo dvije godine u vezi, odlučili smo da više ne želimo čekati s brakom."

Ipak, komentar trgovca u trgovini nakita bio je više nego neugodan: "Ne možeš vjerovati da neki muškarci ovo kupuju za zaručničko prstenje? Kako jadno." Ariel je gledala lice svog supruga kad je ovo čuo i znala je da mu nije lako. Napisala je: "Nije važno koliko je prsten koštao niti koliko je bio blještav, uistinu je važna samo naša ljubav jedno prema drugome."

 | Autor: Facebook/Ariel Desiree McRae Facebook/Ariel Desiree McRae

Rekla da bi za svog muža udala i da joj je dao zaručnički prsten od 25 centi iz aparata za žvakaće gume. "Skupi komad nakita ne bi trebao dokazivati ​​ljubav. Zašto su materijalne stvari jednake ljubavi? Ljudi se ne bi trebali zaduživati ​​zbog ljubavi. Važna je ljubav. Možete se vjenčati bez prstenja. To je samo materijal. "

Kakva slatka priča!

 

Photo: Facebook/Ariel Desiree McRae

Komentari 0