Stars

Zanimljivo kako je Vedran Ćorluka čestitao svojoj Franki 28. rođendan

  • Franka Batelić napunila je 28 godina a, iako je zaokupljena snimanjem novog spota, slavlja nije nedostajalo
  • Rođendanskim čestitkama su se pridružili brojni obožavatelji i prijatelji među kojima Jelena Rozga, Bojana Gregorić…
  • Ipak, najposebnija je bila čestitka njezinog supruga, nogometaša Vedrana Ćorluke 

Proslava rođendana 28. rođendana Franku Batelić ‘uhvatla’ je na relaciji Zagreb-Rabac pošto pjevačica predano snima spot za novu pjesmu. No, pjevačicu to nije spriječilo da jedan od najljepših dana u životu proslavi kako i priliči; uz mnoštvo čestitki i naravno, finom tortom. 

Možda vas zanima Franka Batelić u šetnji Zagrebom pokazala je novu frizuru, ali i torbu vrijednu 13.000 kuna Rubrika Stars Stars

‘’Sve se poklopilo i ročkas ove godine slavim na snimanju... Hvala cijeloj ekipi na ludom, zabavnom i inspirativnom danu. Šta bih ja bez vas? Voli vas F’’, zahvalila se Franka svojim kolegama za nedjeljnu proslavu rođendana. 

Atraktivna pjevačica koja sjajno izgleda pet mjeseci nakon što je na svijet donijela sinčića Viktora istaknula je i zašto joj je 27. godina bila najposebnija, ali i kako će zakoračiti u iduću. 

Možda vas zanima Franka Batelić je ponovno pokazala sinčića Viktora, a na ovoj fotografiji baš je neodoljivo sladak Rubrika Stars Stars

‘’ U pozadini svira neka nostalgična... a ja se opraštam od 27. godine. Godina u kojoj sam dobila najljepši mogući poklončić. U iduću rasplesano, veselo, otvorenog uma i mrvu odgovornija i mudrija... Pa što bude!’’, napisala je Franka. 

Pjevačici su se u čestitkama pridružili brojni obožavatelji i prijatelji među kojima Izabel Kovačić, Bojana Gregorić, Jelena Rozga i Sementa Rajhard. Ipak najposebnija čestitka bila je njezinog supruga, nogometaša Vedrana Ćorluke koji je u svome Instagram storyju objavio fotografiju Franke s njihovim sinom Viktorom.

‘’Sretan rođendan, ljubavi. Volim te’’, napisao je Ćorluka, a zaim u svom šaljivom stilu nadodao ‘’Moja dama stari’’, uz hashtag #28

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Franka je nedavno za IN Magazin otkrila kako se Vedran jako dobro snašao ulozi oca njihovom sinčiću Viktoru koji je na svijet došao početkom siječnja ove godine. 

Možda vas zanima Čestitke! Franka Batelić i Vedran Ćorluka dobili su sinčića i otkrili njegovo ime Rubrika Stars Stars

‘’Nisam ni sumnjala da će se on snaći, ali da nije bilo korone tko zna kad bi on vidio svog malog. Tako da je ovo nama donijelo super happy obiteljsku priču", otkrila je pjevačica. 

Franka i Vedran Ćorluka upoznali su se 2012. na Zrću, a svoju su vezu koja je okrunjena brakom i prinovom, u počecima držali prilično u tajnosti. 

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ajme