Stars

Na fan pageu Franke Batelić pronašli smo prastaru romantičnu sliku s Vedranom. Baš su slatki!

  • Na Frankinom Instagram profilu uvijek ima i zanimljivosti, ali i na njezinom fan pageu
  • Pjevačica je tako pokazala zavidnu liniju i seksepilni outfit najavivši nove pjesme i osvrnula se na ulogu mame
  • No nama je još zanimljivija ova stara stara slika nje i Vedrana s profila za fanove

Za nekoliko dana njihov će sinčić Viktor napuniti pet mjeseci, no Franka je u svakom slučaju spremna za povratak pjevačkoj karijeri. Objavila je tako na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj nosi mrežastu crnu haljinu koja otkriva da je zavidna linija opet ovdje, mada za Franku se ne može reći ni da je u trudnoći dobila puno kilograma. 

Uz fotku je napisala da su dvije pjesme spremne i ne može se odlučiti koju izbaciti prije. Za savjet je pitala fanove: "Ekipaaa, imate kakvih želja? Nešto energičnije, plesnije? Ili nešto totalno drugačije... pomalo neočekivano?"

Drugu je popratila riječima "Kad kreću snimanja? Kad kreću koncerti? Ja spremnaaaa!" Očito jest. Ipak, osim lijepih vijesti o povratku pjevanju, nas je više privukla stara slika nje i Vedrana sa Franka Batelić fan pagea. Nije uz nju puno napisano osim "NJIH DVOJE", a nama njih dvoje izgledaju na njoj kao da su se tek upoznali i udvaranje je na vrhuncu... 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KADA KREĆU SNIMANJA? KADA KREĆU KONCERTI? Ja spremnaaaa! 🔥⭐️ @salonfranic @karlorusan čekam da ovo ponovimoooo!

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Možda je riječ o ljetu 2012. kad se par tek upoznao i kad njihova veza nije bila javna? Pjevačica i nogometna zvijezda upoznali su se te godine na Zrću i nitko tada još nije znao u kakvu romancu, danas okrunjenu brakom i djetetom će se to pretvoriti. Ispočetka nisu željeli komentirati svoju vezu. “To što imamo Franka i ja, to je samo naše”, govorio je tada Ćorluka nakon što su u javnost procurile fotografije njihova druženja. 

Uz fotku je i posveta toj ljubavi: #frankabatelic #stobom #tajno #kaotiija #timinosišsreću #svedoksanjaš #ovajdan

Možda vas zanima Franka Batelić je ponovno pokazala sinčića Viktora, a na ovoj fotografiji baš je neodoljivo sladak Rubrika Stars Stars

A, naravno, Sama se Franka dotakla se i svojih majčinskih dana... Malog Viktora nema na slici, ali svim je mamama jasno o čemu govori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja F!🤗🙈🤍 @frankaofficial_

A post shared by ❤️Franka Batelić❤️ (@batelicfranka.fp_) on

Photo: Instagram@piashah_

Komentari 0