Stars

Čestitke! Franka Batelić i Vedran Ćorluka dobili su sinčića i otkrili njegovo ime

  • Pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka postali su roditelji
  • Maleni je danas stigao na svijet, a roditelji su ga odlučili nazvati Viktor
  • Par se vjenčao u srpnju 2018. godine, a vijest da očekuju prinovu objavili su u kolovozu 2019. godine na društvenim mrežama

Franka Batelić na svijet je donijela sinčića kojem je, sa suprugom Vedranom Ćorlukom, odlučila dati ime Viktor. Sretnu vijest prvo je na svom Instagram profilu podijelio Vedran. Na slici on i supruga Franka zaljubljeno gledaju u sina te je napisao: ''Naš dječak je ovdje. Viktor <3'', a stavio je i hashtag 'naša obitelj se povećava'.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Petnaestak minuta nakon Vedrana, i Franka je objavila fotografiju pored koje je napisala: '' Svijete, evo me... Viktor <3''.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Još prije četiri dana Vedran je na svom profilu objavio sliku te je napisao da je odbrojavanje počelo. Obitelj je tako u novu godinu ušla na najbolji mogući način. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Podsjetimo, par se vjenčao u srpnju 2018. godine u istarskim Balama nakon šest godina veze, a mjesec dana nakon što su proslavili prvu godišnjicu braka objavili su kako očekuju dijete. 

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Neven-opatija

    Čestitke Franka i Vedrane i želim vam da imate djece10 (DC10). Vaša djeca neće biti siromašna i biti će ljeporice i ljepotani, kao što ste i vas dvoje