Stars
Vlaho Arbulić i Zsa Zsa snimili su spot za novu pjesmu "Flowerpot"

Vlaho Arbulić snimio je sa Zsa Zsom spot za pjesmu "Flowerpot". Dobro izgleda i dobro zvuči!

  • Dvoje mladih hrvatskih glazbenika Zsa Zsa i Vlaho Arbulić udružili su snage u pjesmi "Flowerpot"
  • Vlaho nam je otkrio kako je bilo na snimanju spota i kako se dogodila suradnja sa Zsa Zsa
  • A Vlaho se s partnericom Tatjanom Dragović našao i na naslovnici novog broja magazina miss7 - zgodni, zaljubljeni i nevjerojatno intrigantni domaćoj publici. Pričao je i o tome

Mladi glazbenik Vlaho Arbulić nedavno je izbacio spot za svoju novu pjesmu Flowerpot koja je nastala u suradnji s pjevačicom Zsa Zsom, a nadaju se mnome osvojiti ne samo na domaću, nego i na svjetsku glazbenu scenu. Pjesma je nastala je prije godinu dana, a Zsa Zsa je sasvim spontano ušla u cijelu priču. Vlaho je i dosad bio poznat po singlovima na engleskom jeziku poput "Bla Bla", "Feel It" i "Stanford", dok je Zsa Zsa dosad imala tri suradnje koje su postale hitovi - s Vannom, Damirom Kedžom i Hiljsonom Mandelom.

U "Ženskoj priči" mnoge je osvojio kao brižni otac, a sad Vlaho Arbulić ponešto otkriva i o supruzi Tatjani Dragović

Kada je riječ o samom snimanju spota Vlaho za miss7 otkriva kako su u produkciji Ane Badurine i Sestrica snimali noćni spot počevši predvečer, a završili su tek negdje oko tri ujutro. Snimali su u Međimurju i bilo je užasno hladno, temperatura je bila minus dva, što je za taj deseti mjesec stvarno bili prehladno. Vlahu i Zsa Zsu je zapravo spojila glazba na engleskom, njezina je aspiraciju da se predstavi i izvan granica Hrvatske. A iako je pjesma country pop i originalno bliže njegovom izričaju nego Zsa Zsinom, ona se u tom žanru super snalazi, otkriva Vlaho.

Vlaho Arbulić i Bruno Šimleša Možda vas zanima 'Ženska priča' sa zgodnim i pametnim očevima kćeri! Šarmirali su nas Vlaho Arbulić i Bruno Šimleša Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlaho (@v.l.a.h.o)

Pjesmu je napisao na putu za Kaprije, a u startu nije bila zamišljena kao duet. No, nedostajala mu je ženska perspektiva, pa je tek sad, sa Zsa Zsom dobila "ono nešto". "Pustili smo tu pjesmu u studiju i spontano sam joj dao tekst i ona je to improvizirajući otpjevala i to je odmah zvučalo savršeno. Naravno da je ona kasnije, kako je veliki perfekcionist, htjela popravljati neke stvari i dorađivati, ali je bilo idealno onako kako je bilo prvi put otpjevano i tako je i ostalo. Dobila se slika koja stvarno paše toj pjesmi, onako, američka", otkriva nam Vlaho.

Možda vas zanima Teško je bilo skrenuti pogled: poduzetnica Tatjana Dragović Zagrebom je prošetala u mikro haljinici Rubrika Moda Moda

"Vlahu sam uvijek pratila jer je odmah krenuo s „amerikaniziranim“ pjesmama, a to sam i ja željela. Vuklo me da i sama pokušam pjevati na engleskom. Sve se dogodilo spontano kod njega u studiju, kada mi je kazao kako u ladici ima pjesmu koju bih mogla i ja pjevati. Od toga je prošlo godinu dana, čekali smo pravi trenutak da je snimimo" - kazala je Zsa Zsa za Večernji list.

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen

Vlaho također otkriva kako treba iskoristiti priliku što je danas svijet globalno selo i ako si uporan i imaš dobre kontakte možeš nešto napraviti. Nada se da će napraviti presedan i uspjeti vani, što bi bio dobar temelj i za druge izvođače. Video spot za Flowerpot spaja dvije Vlahine strasti – motore i glazbu, a jedno je sigurno - nova pjesma sigurno će odjeknuti našom domaćom listom, a spot možeš pogledati u nastavku.

Vlaho je prije glazbene karijere bio maneken, a iako dugo nije bio u svijetu modelinga to ga prati u svakom intervjuu. "Revije više ne nosim, no nije mi mrsko odraditi neku kampanju na društvenim mrežama, naravno ako mi je nešto blisko". A nije tajna kako Konavljanin s svojom partnericom Tatjanom Dragović slovi kao jedan od najbolje usklađenih modnih parova u Hrvatskoj. Nikog ne iznenađuje ni što su te tako našli i na posljednjoj naslovnici magazina miss7.  

Možda vas zanima Novi broj miss7 magazina je na kioscima, atraktivniji je nego ikad! Rubrika Life&style Life&style

Pitali smo ga i kako je bilo pozirati za naslovnicu miss7 na što je kroz šalu kazao kako priznaje da Tatjana ima više iskustva u modelingu i da se bolje snašla od njega, a da se on uspio izvući nekako. "Super je bilo raditi sa cijelom ekipom i glavnom urednicom Tonkicom koja je to sve vodila. Jako su pozitivne reakcije na fotku, ne znam zašto se ja toliko iznenađujem, ali uvijek se ugodno iznenadim kada dobijemo toliko pohvala.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0