Life&style

Novi broj miss7 magazina je na kioscima, atraktivniji je nego ikad!

  • S miss7 magazinom u paketu dobivaš predivne Prahir Fine Jewellery naušnice s motivima srca i zvjezdica te novi broj Joomboos magazina. Cijena paketa je 49,90 kuna. 
  • Na naslovnici novog broja je jedan od najatraktivnijih parova na hrvatskoj sceni Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić koji sasvim iskreno progovaraju o zajedničkom životu
  • miss7 magazin predlaže lifestyle koncept “malo više” 
  • Imamo pregršt ideja za tvoju fantastičnu modnu jesen, trikove za savršen ten te intervjue s novim hot chefom Josipom Tomasom i cvjećarom Lukom Čularom. To se ne propušta!


Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić zgodni su, zaljubljeni i nevjerojatno intrigantni domaćoj publici. Mnogi se pitaju kako ovi uspješni roditelji malene Luce pronalaze životni balans. Svoj recept otkrili su u magazinu miss7: “Sloboda i balans su u istini. Jednako onda kada je ona lijepa za čuti i kada baš i nije. U konačnici smo samo ljudi od krvi i mesa i trebamo jedni drugima suditi s istom blagonaklonošću kakvom sudimo sebi.”

 | Autor:

O balansu progovara i drugi par u novom broju magazina miss7, poslovni partneri Nevena Rendeli i Boris Kovaček. O tom intervjuu glavna urednica miss7 Tonkica Zlački kaže: “Jedno od osjetila kojim smo počašćeni je i ono za ideje. Vidite ga kako se budi u trenucima kada svi zastanu, podignu glavu, promeškolje se, krenu zamišljati ideju kojoj su upravo bili izloženi. Baš sam taj proces prošla čitajući tekst Borisa Kovačeka o Neveni Rendeli.

 | Autor:

Opisujući Rendeli Kovaček piše kako je ona sve isto što i mi ostali, samo “malo više”. Nije li to upravo genijalna ideja kako bi se u životu trebalo postaviti. “ Svatko od nas može samo “malo više” mariti kada čuje da je u zadnje dvije godine broj žena ubijenih od strane intimnih partnera narastao za 50%, može se “malo više” angažirati znajući da sve više djevojčica u našem društvu nema za higijenske uloške, može se “malo više” najljutiti zbog činjenice da su kod nas  muškarci za isti posao, u prosjeku, plaćeniji 15% od žena. Tko zna možda je lifestyle koncept “malo više”neki novi hygge. Dobro bi nam došao u vremenu postedukacije, kada je postalo posve nejasno kakvu nam to garanciju u životu donose diplome, i u vremenu postetatizacije u kojoj stvarnost kroje korporacije.

 | Autor:

Redakcija miss7 postavila si je i pitanje kamo se danas kreću moda i beauty. U velikom tematskom dossieru predstavnici velikih beauty i modnih bredonova odgovaraju na pitanje kako njihove industrije kupca čine sretnim.

Na gastronomskom horizontu pojavio se novi, zanimljiv chef Josip Tomas. Školovao se na prestižnom londonskom Le Cordon Bleu i radio u vodećim londonskim i njujorškim restoranima, a sada se želi istaknuti na hrvatskoj gastro mapi. Redakcija je uočila kako se atraktivni kuhar iz Tučepa pojavljuje i u mentalnim mapama mnogih obožavateljica na društvenim mrežama što je sve zajedno bilo više nego dosta za intervju s Tomasom. U jesenskom broju magazina miss7 predstavljen je i sve popularniji  florist Luka Čular.

Uvijek izvrsni Nenad Korkut piše od genijalanom svijetu Thieryija Muglera, a Ante Carić o tajnama bogate kolekcije nakita Wallis Simpson. Nju je tijekom dugih zajedničkih godina njihova života kreirao bivši britanski kralj Edward VIII.

Modne editorijale potpisuju nadahnuti Jakov Baričić i John Pavlish.

Jesen je puno ljepša uz miss7 magazin.

Photo: None

Komentari 0