Moda

Teško je bilo skrenuti pogled: poduzetnica Tatjana Dragović Zagrebom je prošetala u mikro haljinici

  • Poduzetnica Tatjana Dragović doista zna kako modnom kombinacijom privući pažnju
  • Poglede je ovoga puta mamila prošetavši centrom Zagreba u bijeloj kratkoj haljinici
  • Za svoj izgled prikupila je niz komplimenata poznatih dama s domaće estrade

Sunčani jesenski dani mnoge su dame nagnali da iz ormara izvuku kraće odjevne komade. Jedna od njih je i bivša manekenka te poduzetnica Tatjana Dragović, koju smo u središtu Zagreba zamijetili u bijeloj boho haljinici. Riječ je o kratkom modelu ukrašenom čipkom apliciranom oko visokog ovratnika i na rubovima haljine. Ovaj odjevni komad krase i dugi voluminozni rukavi.

Tatjana Dragović Možda vas zanima Tatjana Dragović pohvalila se novom bojom kose, a posebno seksi look naglasila je dugim šiškama Rubrika Beauty Beauty

"Ma ti si sve", "Super", "Prelijepa", "Tko zna, zna", "Top", samo su neki komplimenata koji su joj na račun njezina izgleda i modne kombinacije udijelili pratitelji. Tatjaninu posljednju fotografiju na društvenim mrežama nisu propustile prokomentirati ni brojne osobe iz domaćeg javnog života, uključujući pjevačicu Jelenu Rozgu, poduzetnicu Lejlu Filipović i voditeljicu Fani Stipković.

Lejla Filipović najavila vlastiti blog, a evo što ćeš moći pronaći na njezinoj platformi

P.S: Komade u bijeloj boji nepravedno vežemo isključivo za (pro)ljetne mjesece. Bijeli odjevni komadi, kao i obuća, jednako će biti atraktivni i ove jesenske sezone. Bijele haljinice ipak ćemo ostaviti po strani, no u žižu dolaze predimenzionirane košulje, kardigani i puloveri izvedeni u ovoj neboji.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0