Life&style 29. travnja 2021.

Večeras te očekuje Ženska priča sa zgodnim i pametnim očevima kćeri! U goste dolaze Vlaho Arbulić i Bruno Šimleša

Vlaho Arbulić i Bruno Šimleša
Instagram /Pixsell(Sandra Šimunović). Vlaho Arbulić i Bruno Šimleša
  • Nakon brojnih dama koje su se pridružile našoj kolumnistici i voditeljici Marijani Perinić u omiljenom showu Ženska priča red je došao i na dva gosta
  • Kolumnist miss7 Bruno Šimleša i glazbenik Vlaho Arbulić očevi su prekrasnih djevojčica, a sve o posebnoj vezi sa svojim mezimicama ispričat će u emsiji koja se prenosi na našim digitalnim kanalima
  • Vjerujemo kako ćeš jedva dočekati 18 sati da bi čula kako to poznati tate odgajaju svoje kćeri, čega se to  najviše boje, ali i što bi napravili kada bi njihove kćeri dovele 15 godina starije ili mlađe dečke….

Nastavljamo sa zabavnim minutama showa Ženska priča koji te očekuje svaki četvrtak u 18 sati na našim digitalnim kanalima, a ovaj put očekuje te prava poslastica! Našoj kolumnistici i voditeljici Marijani Perinić pridružit će se poznati očevi - sociolog i pisac Bruno Šimleša te glazbenik i maneken Vlaho Arbulić i otkrit će sve o posebnoj vezi sa svojim djevojčicama!

‘’U emisiji teme 'tate i kćeri' poznati očevi otkrit će nam iz muške perspektive roditeljsku stranu i postoji li zapravo posebna veza između tata i kćeri ili se radi o stereotipu. Saznat ćemo i na koji način odgajaju svoje djevojčice i koje im se životne vrijednosti trude usaditi. Progovorit će i o tome čega se boje, ali i što bi napravili kada bi njihove kćeri dovele 15 godina starije ili mlađe dečke. Priznat će i jesu li stroži roditelji do njihovih partnerica…’’, otkrila je Marijana. 

U showu Ženska priča Marijani Perinić pridružuju se Bruno Šimleša i Vlaho Arbulić | Autor: miss7 miss7 U showu Ženska priča Marijani Perinić pridružuju se Bruno Šimleša i Vlaho Arbulić

Saznat ćemo i zašto je očevima cilj im da im kćeri budu najbolje osobe, a ne da im budu najbolji prijatelji. Pričat će o tome što su kćeri od njih naslijedile, ali će prodiskutirati i o svojim odgojnim metodama - što im brane, na što ih potiču…. Naposljetku, Bruno i Vlaho mnoge će roditelji inspirirati, a možda i educirati pričajući o izazovima puberteta….

Sociolog Bruno Šimleša jedan je od najpoznatijih hrvatskih autora knjiga o samopomoći i kolumnist portala miss7, ali i brižni suprug prevoditeljici i profesorici Maji te otac djevojčici Anabeli. Bruno je i do sada otvoreno progovarao o svojim obiteljskim situacijama kako bi na vlastitim primjerima pomogao drugima. Vjerujemo kako će  u opuštenom razgovoru ovom prilikom novim zgodama inspirirati, educirati, ali i zabaviti mnoge

Uz Brunino iskustvo naše missice imat će prilike čuti sve o očinstvu i Dubrovčanina Vlahe Arbulića koji s partnericom, našim bivšim modelom Tatjanom Dragović, ima šestogodišnju kćerku Luce. Jedva čekamo čuti što će nam to sve ispričati samozatajni Vlaho!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlaho (@v.l.a.h.o)

Svakako ne propusti novu emisiju showa Ženska priča koji je sedam sezona do posljednjeg mjesta punio zagrebački klub Sax. Atraktivne i zanimljive gošće i njihove priče sada možeš pratiti na miss7 kanalima,  a očekuje te još mnoštvo tema iz raznih životnih područja bliskima ženskoj publici poput karijere, uspjeha, padova, ljubavi, braka, prijateljstava, putopisa, seksualnosti, društvenih mreža, sporta, life coachinga, zdravog života, mode, kuhanja, poznatih majki & sinova, očeva & kćerki….

Vidimo se u 18:00 sati na miss7 Facebooku i miss7 YouTube kanalu!

Komentari 0