Stars

Vjenčao se par koji se upoznao u The Voiceu! Gdje su Eni i Vjekoslav izgovorili "da"?

  • Ove subote vjenčao se domaći glazbeni par koji se upoznao u The Voiceu, Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić
  • Par je svoje zavjete izmijenio na Krku, Eni je objavila i prve fotografije s vjenčanja
  • Mlada je odabrala romantičnu satensku vjenčanicu, a svadbenom slavlju su prisustvovali obitelj i najuži prijatelji

Ovog vikeda glazbeni par Eni Jurišić (31) i Vjekoslav Ključarić izrekli su sudbonosno ''da'' na otoku Krku, a vijest da su se vjenčali prvo je na Instagramu je podijelio njihov prijatelj i kolega glazbenik Matija Cvek (29). Potom je i glazbenica objavila prve fotografije s vjenčanja. Matija Cvek, pjevač i redoviti gost showa A strana na vjenčanje je došao u pratnji svoje djevojke, pjevačice Nike Turković koja je zablistala u dugoj šljokičastoj haljini zelene boje.

Možda vas zanima Sjećaš li se Argentinke Florencije iz The Voicea? Snimila je pjesmu u Hrvatskoj, poslušaj Ljubav na dug Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ēຖi (@enijurisic)

Mlada je odabrala romantičnu satensku vjenčanicu sa srebrnim detaljem na ovratniku dok je mladoženja odabrao elegantno crno odijelo i leptir mašnu. "Kad uzalud se daješ u ničije ruke, a treba ti Vjeko. Volim vas prijatelji", napisao je Matija blago izmijenjen tekst dueta 'Trebaš li me' koji ima s Eni u opisu njihove fotografije s vjenčanja.

Inače, Eni i Vjeko upoznali su se za vrijeme sudjelovanja u glazbenom showu 'The Voice' 2016. godine, a zaručili su se u rujnu 2021. godine na Rabu. "Vjeka imati u svom životu kao prijatelja ili kao partnera je privilegija. On je najdraža i najneiskvarenija osoba koju sam srela u svom životu. Točno, upoznali smo se na ‘The Voiceu' i bili zajedno u svim sezonama 'A strane'. Neopisivo je lijepo imati oslonac kada ti treba malo odmora i utjehe, a partner te može u potpunosti razumjeti", rekla je Eni za Story ranije ove godine.

Možda vas zanima Iznenađenje za Severinin 50. rođendan! Prijateljica objavila dosad neviđene snimke popularne pjevačice Rubrika Stars Stars

Romantično slavlje za najuže prijatelje par je priredio na Krku. Eni je za Gloriju ispričala kako su Krk odabrali s razlogom. "To će nam biti posebna uspomena budući da smo tu i započeli zajednički život", kazala je Eni i dodala da im je kod liste gostiju bilo najbitnije da su njihovi najdraži s njima. "Kada smo radili prvi popis bilo je najiskrenije i tako je ostalo do tog dana. Pripreme su trajale samo tri duga mjeseca", rekla je Eni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ēຖi (@enijurisic)

Vjekoslav Ključarić o ljubavi svog života, Eni rekao je kako im dosta olakšava to što se bave istim poslom pa onda sve dobre i loše stvari proživljavaju zajedno. "Trenutno me 'šiša' na top listi sa svojim novim duetom 'Trebaš li me' s Matijom Cvekom, ali prestići ću i ja njih. Nema nadmetanja, ali svaki uspjeh jednoga, inspirira drugoga da bude bolji", rekao je Vjekoslav. Prije bavljenja glazbom, njegov glavni interes bio je sport na vodi, wakeboarding, a zbog potrganih križnih ligamenata u koljenu morao je prekinuti tu karijeru te se za vrijeme rehabilitacije okrenuo glazbi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ēຖi (@enijurisic)

"Nisam ni slutila da će sve otići toliko daleko, da ću raditi svoje autorske pjesme, steći toliko iskustva i upoznati dobar dio naše glazbene scene. Puno sam naučila kroz vrijeme, nastupe, suradnje ali kao ključan faktor pokazalo se strpljenje, rad i želja. Mora se dogoditi i dobro i loše da bi bio sigurniji u svoj put", ispričala je u intervjuu za Večernji list Eni, a 'glazbeni gen' naslijedila od majke Jozefine Jurišić koja je u osamdesetima nastupala kao dio kultne riječke Grupe 777.

Photo: Instagram@martarajohnson

Komentari 0