Stars

Sjećaš li se Argentinke Florencije iz The Voicea? Snimila je pjesmu u Hrvatskoj, poslušaj Ljubav na dug

  • Sjećaš li se kovrčave Marie Florencie Celani iz "The Voicea" koju je javnost ubrzo prozvala hrvatskom Shakirom?
  • Sada gradi karijeru u Hrvatskoj, zemlji svojih predaka i oduševljena je suradnjom s jednim od poznatih hrvatskih DJ-eva, Lorenzom
  • Energičnu Florenciu možeš vidjeti i čuti u pjesmi "Ljubav na dug", a vjerujemo kako je Argentinka na pravom putu da ostvari san i postane pjevačica

Maria Florencia Celani je 31-godišnja Argentinka koju je hrvatska javnost upoznala u showu "The Voice". Florencia je zbog  temperamenta i scenskog pokreta (a i frizure!) ubrzo prozvana hrvatskom Shakirom. Glazbom se bavi još od vrtićkih dana, a glazbeno obrazovanje stjecala je u argentinskom Musical Teatheru.

Florencia  je čvrsto odlučila ostvariti svoj san i postati pjevačica u Hrvatskoj, a simpatičnoj Argentinki hrvatskih korijena to izgleda i polazi za rukom. S poznatim hrvatskim DJ-em Lorenzom, hrvatska Shakira stvorila je pjesmu "Ljubav na dug"

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Florencia je rekla kako je zbog ove suradnje vrlo sretna: "Baš sam oduševljena! Iznimno mi je drago da mogu doživjeti i dijeliti ovo lijepo iskustvo s ovakvim umjetnicima. Obožavam ovaj stil, a kad poslušate pjesmu i pogledate spot, vidjet ćete mene, sreću i energiju. To sam ja!", zaključila je Florencia. A isto mišljenje dijeli i Lorenzo koji kaže kako je jako sretan što može surađivati s osobom poput Florencie. Kako je pjesma je napravljana u funky disco stilu, s obzirom da je Florencia iz Argentine, njezin naglasak dao joj je poseban šarm, kaže. 

Zarazni plesni ritam singla "Ljubav na dug" malo koga će ostaviti ravnodušnim i potaknut će sve na ples. Tekst koji je u suradnji s Lorenzom napisala Tihana Buklijaš Bakić savršeno se uklopio u plesni beat i specifičan vokal Florencie. Aranžmanski i produkcijski dio potpisuje Branimir Mihaljević. Za pjesmu je snimljen i vizualno atraktivan spot u zagrebačkom restoranu Alegria. 

Photo: Pr/prettycactus

Komentari 0