Stars

Iznenađenje za Severinin 50. rođendan! Prijateljica objavila dosad neviđene snimke popularne pjevačice

  • Severina Vučković danas slavi okruglih 50 godina
  • Njezina dugogodišnja prijateljica uputila joj je čestitku uz nikad viđene snimke Severine
  • Pjevačica će rođendan proslaviti u zagrebačkom noćnom klubu Mint

Jedna od najpopularnijih pjevačica domaće estrade, Severina Vučković danas slavi 50. rođendan. Popularnoj Splićanki rođendanske čestitke su na društvenim mrežama počele stizati još u ponoć. Među prvima joj je čestitala njezina dugogodišnja prijateljica i splitska fotografkinja Sonja Dvornik, koja je objavila video s dosad neviđenim snimkama privatnih trenutaka, kao i s nezaboravnih putovanja sa Severinom.

Možda vas zanima "Nijedan te muškarac neće voljeti kao on" komentar je uz Sevkinu strastvenu fotku s Tomicom Petrovićem Rubrika Stars Stars

"Hvala ti za ljubav! Sretan 50-ti, amore mio", napisala je uz snimku, dok je u pozadini svirala pjesma ‘My Way’ Franka Sinatre. Uz snimke s koncerta i s Instagrama koje je javnost već vidjela, Sonja je podijelila i neke snimke s privatnih druženja u domu poznate pjevačice, ali i s putovanja na kojima je bila s pjevačicom. "Amore moj, nasmijala i rasplakala", odgovorila joj je Severina u komentarima.

Severina objavila tatinu fotku iz mladosti: Aleksandar je isti djed, pljušte komentari

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Popularna pjevačica rođena je 21. travnja 1972. godine u Splitu, a njezina estradna karijera počela je krajem osamdesetih. U tridesetogodišnjoj karijeri izdala je 12 studijskih albuma, a bila je iznimno uspješna i u stvaranju glazbe za sebe i kolege s estrade. Severina je za proslavu ovog okruglog rođendana unajmila zagrebački noćni klub Mint. Popularni noćni klub prima nekoliko stotina ljudi pa se da naslutiti kako Seve priprema nezaboravnu proslavu za pamćenje. 

Možda vas zanima WOW! "Uvod u anatomiju", napisala je Severina uz fotku na kojoj je pokazala golu guzu Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@severina

Komentari 0