Stars

WOW! "Uvod u anatomiju", napisala je Severina uz fotku na kojoj je pokazala golu guzu

  • Severina Vučković objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj gotovo ništa ne skriva
  • "Uvod u anatomiju", napisala je Severina u opisu fotografije 
  • Za svoje "isklesane" noge i stražnjicu pjevačica je u mahu dobila mnoštvo komplimenata

Severina Vučković (49) na svom Instagram profilu objavila je jednu od najgolišavijih fotografija, i malo je reći, zapalila Internet. Pjevačica na provokativnoj fotografiji gotovo potpuno gola, a tijelo je ogrnula samo šljokičastim ogrtačem. U crnim tangama i štiklama s visokom potpeticom pokazala je isklesane noge i stražnjicu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Možda vas zanima Severina je ispisala imena najvažnijih ljudi u životu na svom prozoru, a oglasio se i bivši svekar Keba Rubrika Stars Stars

"Uvod u anatomiju", napisala je u opisu fotografije, a nije dugo trebalo da prikupi više od 45 tisuća lajkova i brojne komentare. "Srce mi je stalo", komentirala je Ella Dvornik, a drugi su se nadovezali u sličnom tonu: "Najbolje tijelo na estradi", "Koja mačka", "Seve ti bi oživjela mrtve", "Koje tijelo", "Kakva žena", "Seve, goriš", "Ti si ženo kraljica".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Severina dobiva hejterske poruke i 'unfollowe' zbog torbice objavljene na Instagramu

Citatom velikog hita ""Tutti Fruttija" iz 80-ih: "Ko da, da da da… ko da su je klesali..." jedna je Severinina pratiteljica na Instagramu originalno ispratila fotografiju koju je Seve objavila. Na fotografiji pjevačica uistinu blista, a provokativan pogled i besprijekorno isklesane noge i stražnjica s razlogom su našile na oduševljene reakcije, i to većinom ženska populacija Severininih pratitelja.

Možda vas zanima Tarik Filipović i Severina otpjevali poznati duet - spava li mirno Boris Novković? Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@severina

Komentari 0