Stars

Tarik Filipović i Severina otpjevali poznati duet - spava li mirno Boris Novković?

  • Tarik Filipović I Severina na svojim su Instagram profilima podijelili snimku gdje zajedno pjevaju poznatu pjesmu Borisa Novkovića i Severine "Ko je kriv" 
  • Snimka je isječak iz novogodišnjeg programa “POZDRAVI STARU i dočekaj Novu 22 na MYTV  u Sarajevu koji je vodio Tarik, a gdje je Severina bila glazbena gošća
  • Kako se Tarik snašao u ulozi pjevača i što je komentirao Boris Novković?

Tarik Filipović i Severina zajedno su sudjelovali na novogodišnjem programu "Pozdravi staru i dočekaj Novu 22" na bosanskoj MYTV u Sarajevu, on u ulozi voditelja (i pjevača), a Severina kao glazbena gošća. Tu su još bili i Halid Bešlić, Vajta, Laka i Mirela, Bend- Dino Šukalo i Adis Surbubalo. 

Lejla i Tarik Filipović Možda vas zanima Nostalgični Tarik se prisjetio kako je izgledao prije 17 godina: "Onda je u moj život ušla Lejla" Rubrika Stars Stars

Severina je još prije nastupa najavila kako će s Tarikom otpjevati jedan duet, a o kojoj se pjesmi radilo vidjeli smo jučer kada su i ona i Tarik na Instagramu podijelili isječak s nastupa. Poznati glumac i voditelj okušao se i kao pjevač te se pridružio Severini umjesto Borisa Novkovića u njihovom hitu "Ko je kriv". Kako mu je išlo? Poslušaj sama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Spavaš li mirno, @boris_novkovic?", napisala je u objavi Severina, na što je odgovorio originalni muški glas dueta, Boris Novković: "Izdala si me i to još s legendarnim Ćirom 😂, zgazit ću mu te fancy naoćale 😂. Super ste mi, Tarik je to odlično izveo."

Tarik je na svome profilu napisao: "Severina i Boris godinama nisu ustanovili “ko je kriv”, pokušasmo u duetu “Sevkan&Tarkan” pronaći krivca i- odustah na pola pjesme. Malo sam plovio vodama koje nisu moje, ali sam se barem “upisao u pjevače”." 

Za svoj pjevački debi dobio je pohvale, a jedna je pratiteljica napisala i da podsjeća glasom na pokojnog Arsena. 

Severina je zasjala u uskoj crvenoj haljini. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Photo: None

Komentari 0