Stars
Lejla i Tarik Filipović

Nostalgični Tarik se prisjetio kako je izgledao prije 17 godina: "Onda je u moj život ušla Lejla"

  • Tarik Filipović danas je omiljeno voditeljsko lice te poznati glumac koji se proslavio brojnim ulogama
  • No, malo tko se sjeća kako je Tarik izgledao kada je još bio na počecima karijere
  • Zezajući se prisjetio se kako je izgledao prije 17 godina, godinu dana prije nego što je u njegov život ušla Lejla..

Rijetki su oni koji nemaju barem neku uspomenu iz starih dana. Popularni voditelj i glumac se tako najnovijom objavom na društvenoj mreži vratio u svoje rane glumačke dane. Naravno, riječ je o Tariku Filipoviću, koji slovi za jednog od najpopularnijih domaćih glumaca, no malo se tko sjeća kako je ovaj šarmer izgledao u jednom trenutku svog života. 

Tarik je Lejli čestitao rođendan emotivnom posvetom, a ona je otkrila kako su je pokloni dočekali ranije

Na svom Instagram storyju je podijelio snimku kadra iz serije Duga mračna noć u kojoj je utjelovio ulogu Joke te tako podsjetio svoje pratitelje kako je izgledao u mlađim danima. "Prije 17 godina. Godinu nakon toga u moj je život ušla Lejla Filipović", napisao je glumac. 

Možda vas zanima Lejla podijelila uspomenu, ali svu pažnju je privukao Tarikov modni izbor Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Tarik Filipović

Osim uspjeha na poslovnom planu, svakako ne skriva kako je u sretnom braku s bivšom missicom, a danas poduzetnicom Lejlom Filipović s kojom odgaja dvojicu sinova.

Lejla Filipović pozirala uz 18-godišnjeg sina i čestitala mu rođendan, a Tarikova emotivna poruka ju je rasplakala

Podsjetimo, Tarik i Lejla Filipović godinama su bili poznanici, a onda je nakon jedne kave počela njihova ljubavna priča zbog koje danas slove za jedan od najskladnijih parova. Iako su par postali par 2006., godinu dana nakon što je Lejla postala samohrana majka tada trogodišnjeg Dina, kojeg je dobila u braku s Dadom Majolijem, Tarik i Lejla svoju vezu potvrdili su tek sljedeće godine.

Možda vas zanima "Lejla i ja smo se tri puta i razveli u pandemiji", rekao je Tarik Filipović Neveni Rendeli Rubrika Stars Stars

Ljubavni odnos brzo se razvijao, a tada je jedan od najpoželjnijih neženja bivšu missicu zaprosio na vjenčanju svog prijatelja kojem je bio kum, a svoju Dubrovkinju oženio je u tajnosti na Silvestrovo 2007. godine. I nakon 13 godina braka u kojem su dobili sina Armana  Tarik i Lejla izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.

Photo: Instagram@lejla.filipovic

Komentari 0