Stars
Lejla i Tarik Filipović

Lejla Filipović pozirala uz 18-godišnjeg sina i čestitala mu rođendan, a Tarikova emotivna poruka ju je rasplakala

  • Lejla i Tarik Filipović slove kao jedan od najsretnijih bračnih parova, a sada imaju još jedan razlog za veselje
  • Nekadašnja miss Hrvatske te poznati glumac i voditelj nisu štedjeli emocije povodom rođendana njezinog sina Dine
  • Ponosna mam Lejla podijelila je fotografiju sada već odraslog sina, a priznala je i da je rasplakala čestitka koju je uputio njezin suprug Tarik

Lejla Filipović ne krije ponos - njezin stariji sin Dino jučer je postao punoljetan. Nekadašnja miss Hrvatske tim je povodom na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju, ali ono što je raznježilo korisnike Instagrama je njezina emotivna rođendanska čestitka. 

Možda vas zanima Ne možemo skinuti pogled s Lejle Filipović u najpoželjnijoj haljini ljeta, pronašli smo slične modele Rubrika Moda Moda

'Najsretniji 18. rođendan, sine moj. Sretan ulazak u svijet odraslih i neka te sreća prati na putevima života, a mama je uvijek tu za tebe kao najveća podrška, ljubav, oslonac’, napisala je ponosna Lejla u opisu fotografije. 

Posebno emotivan bio je i Tarik Filipović koji uz svoju suprugu nerijetko ističe koliko je ponosan na svoju djecu,  Armana te pet godina starijeg Dinu, Lejlinog sina iz prvog braka s Dadom Majolijem.

Pronašli smo genijalne dizajnerske komade na sniženju

‘’Dječak koji me grli ušao je u moj život s nepune tri godine… Danas sam ja njega zagrlio, dugo i snažno za njegov 18. rođendan… 'Sad je dječak čovjek' kako pjevaše Kemo ali ne i 'zima pokri brijeg'… Vani sunce topi asfalt, a meni se topi srce od miline, duša lebdi prepuna ponosa i ljubavi… Visinom je već nadmašio mojih 190, a ja želim da me nadmaši na svim poljima… Danas dječak postao čovjek, ali… dječače moj, budi uvijek zaigrani dječak, lakše je i ljepše… Sretan rođendan, ljubavi tatina, jer lako je postati otac, treba puno više da bi bio tata...', čestitao je Tarik Dini na svom Instagram profilu.

Mnogi su se pridružili čestitkama Dini, a Tarikovu objavu podijelila je i Lejla. ‘’Volim te. Opet si me rasplakao’’, napisala je.

Sretni supružnici I jedan od najskladnijih parova na estradi nerijetko emotivnim objava obilježi rođendane svojih sinova i pokazuju koliko uživaju u obiteljskoj sreći

"Ona mi je čuvala leđa". Lejla Filipović se prisjetila tko je bio uz nju kada joj je oduzeta kruna Miss Hrvatske

Nekadašnja Miss Hrvatske i jedan i naš poznati glumac i voditelj upoznali su se sredinom 2006. godine, a u bračnu luku uplovili su godinu dana kasnije na Silvestrovo. Lejla je svojedobno priznala da su joj se noge odsjekle kad ju je Tarik prvi put prijateljski zagrlio te da ne zna kako je stigla kući.  'Ako ne računam djecu, Lejla je najljepše što mi se u životu dogodilo', jednom je prilikom izjavio glumac. 

Photo: Instagram@lejla.filipovic

Komentari 0