Moda

Pronašli smo genijalne dizajnerske komade na sniženju

  • Složit ćemo se - zimsku smo odjeću ove godine nosili predugo! Napokon je stiglo pravo ljeto i vrijeme je za skidanje, a posebno će ti prijati ono na -40
  • Ovo osvježenje namijenjeno je u prvom redu tvom novčaniku, a označava jedinstvenu priliku za shopping koja će biti moguća od danas do 20. lipnja
  • Popusti će vrijedit u trgovinama XYZ Fashion Store, Sportina, Armani Exchange i Superdry, a mi smo se ovoga puta uputile u prvu od njih
  • Za tebe smo u aktualnoj ponudi odabrali modne komade s potpisom renominiranih svjetskih marki, a koje ćeš moći nabaviti po sniženim cijenama

Nakon kišnog proljeća jedva smo dočekali sunčane lipanjske dane, a mnoge od nas će ih iskoristiti kako bi se zaputili na kraći godišnji odmor. Prije odlaska na isti skloni smo osvježiti svoju garderobu pa se tako rado krenemo i u kupovinu. Posebna je čar nabaviti novi trendovski modni komad, a situaciju može poboljšati samo podatak da smo isti ulovile po sniženoj cijeni!

Ako si i ti poput nas ljubiteljica sniženja, onda za tebe imamo pravu poslasticu! I premda se brojka na termometru opasno približava tridesetici, mi te pozivamo u shopping koji je zamišljen na čak -40! Bez brige, ne odlazimo u Sibir već u  trgovine Sportina grupe gdje te očekuje sniženje od 40 posto. Ova doista jedinstvena prilika za shopping bit će moguća samo od danas, 17.6. do 20.6. i vrijedit će u trgovinama: XYZ Fashion Store, Sportina, Armani Exchange i Superdry.

 | Autor:

1. Haljina iz snova ili kako je to biti vojvotkinja Kate

Dobro je poznato kako smo mi u miss7 veliki zaljubljenici u modu i uspješni lovci na akcije pa ne ćudi što smo se odlučili zaputiti u XYZ Fashion Store u zagrebačkom Arena Centru kako bismo tebi olakšali potragu za idealnim ljetnim komadom. Osobno sam se latila ovog zadatka, a već po dolasku sam se bacila u potragu za 'the ljetnom haljinom'.

I kako to obično biva, dogodila se ljubav na prvi pogled. Moj odabir bila je plavo-bijela haljina koju krasi zanimljiv print i osebujni balon rukavi, a u istoj sam bez problema zamislila i vojvotkinju Kate Middleton. Ova haljina uistinu je sjajna investicija budući da je riječ o komadu koji nije striktno vezan uz ljeto već se, ovisno o stiliziranju, može sjajno uklopiti kako u proljetnu, tako i jesensku garderobu.

Sportina | Autor: Emica Elvedji/PIXSEL Emica Elvedji/PIXSEL Isprobavanje odjevnih komada iz aktualne ponude XYZ Fashion Store Primjeri (navedena je cijena artikala prije sniženja): haljina Silvian Heach (1.689,00 kuna), cipele Furla (2.079,00), torbica Furla (2.793,00 kuna)

Bez brige, aktualna ponuda XYZ Fashion Storea krije u svojoj ponudi i "klasične" ljetne haljine, bilo u opuštenoj dnevnoj ili elegantnijoj večernjoj varijanti. A tu su i megapopularna košulja-haljina, model koji laska ženama bez obzira na njihovu dob, visinu ili konfekcijski broj. Ovo su naši favoriti:

Sportina | Autor: Emica Elvedji/PIXSEL Emica Elvedji/PIXSEL Aktualna ponuda XYZ Fashion Store

Primjeri (navedena je cijena artikala prije sniženja): haljina Fracomina (1.099,00 kuna), haljina Fracomina (1.289,00 kuna), haljina Ralph Lauren (1.999,00 kuna)

2. Možda je ipak bolje biti baš kao Julija Roberts?

Uz haljine, modni komad koji povezujemo s toplim danima zasigurno su i kratke hlače. Upravo su one bile moj idući odabir, a posebno su me zaintrigirale bijele bermude uz koje je dolazio pripadajući sako. Odijela s bermuda hlačama i dužim sakoom bila su vrlo popularna još početkom 90-ih kada ih je na filmskom platnu proslavila zgodna žena Julia Roberts. Riječ je o vrlo praktičnom modnom komadu koji se u tili čas iz dnevnog pretvara u večernji.

Sportina | Autor: Emica Elvedji/PIXSEL Emica Elvedji/PIXSEL Isprobavanje odjevnih komada iz aktualne ponude XYZ Fashion Store

Primjeri (navedena je cijena artikala prije sniženja): hlače Ralph Lauren (1.399,00 kuna), sako Ralph Lauren (3,199,00 kuna), bluza Ralph Lauren, cipele UGG (899,00 kuna), torbica Furla (2.739,00 kuna)

Premda se može nositi i samostalno, odlučila sam ga stilizirati s bluzom cvjetnog uzorka. Stajling je upotpunjen špagericama, sandalama na platformu koje su ovog proljeća doživjele pravi comeback. One su se sjajno nadovezale na plavo-bijelu kolorističku shemu koja je mnogima favorit kada je sparivanje boja u pitanju.

 | Autor: Emica Elvedji/PIXSEL Emica Elvedji/PIXSEL Isprobavanje odjevnih komada iz aktualne ponude XYZ Fashion Store

Primjeri (navedena je cijena artikala prije sniženja): hlače Ralph Lauren (1.399,00 kuna), bluza Ralph Lauren (2.239,00 kuna), cipele UGG (899,00 kuna), torbica Furla (2.739,00 kuna)

Jednobojne komade nalik ovim hlačama možeš spojiti s majicama, bluzama  i topovima različitih dezena, a nama su u aktualnoj ponudi za oko zapeli i sljedeći modeli. P.S: podsjećamo te da će isti od danas, 17. do 20. lipnja biti sniženi čak 40 posto!

Sportina | Autor: Emica Elvedji/PIXSEL Emica Elvedji/PIXSEL Aktualna ponuda XYZ Fashion Store

Primjeri (navedena je cijena artikala prije sniženja): top Fracomina (689,00 kuna), bluza Fracomina (729,00 kuna), top Fracomina (499,90 kuna)

3. Par savjeta za kraj i jedne opako dobre hlače

Uz kratke, ključni komad ljetne garderobe su i opuštene duže hlače. U ovom slučaju odlučila sam se na drugi pristup te su one postale zvijezda mog stajlinga. Ako se i ti odlučiš na kupnju hlača upečatljivog uzorka, obavezno ih kombiniraj s majicama i/ili topovima neutralnog kolorita. Tako će one još više doći do izražaja, a tvoj modni odabir neće proći nezapaženo.

Sportina | Autor: Emica Elvedji/PIXSEL Emica Elvedji/PIXSEL Isprobavanje odjevnih komada iz aktualne ponude XYZ Fashion Store

Primjeri (navedena je cijena artikala prije sniženja): majica Morgan (239,00 kuna), hlače Morgan (499,00 kuna), cipele Michael Kors (879,00 kuna), torba Michael Kors (2.999,00 kuna)

Nadalje, treća kombinacija koju sam odjenula upotpunjena je još jednim popularnim modelom ljetnih cipela - ravnim sandalama. One uspješno spajaju estetiku i udobnost, dva pojma koja u modnom svijetu često ne idu ruku pod ruku. Kao šećer na kraju tu je i elegantna gradska torba koji ovu kombinaciju u tili čas pretvara u poslovni outfit.

Sportina | Autor: Emica Elvedji/PIXSEL Emica Elvedji/PIXSEL

Primjeri (navedena je cijena artikala prije sniženja): majica Morgan (239,00 kuna), hlače Morgan (499,00 kuna), cipele Michael Kors (879,00 kuna), torba Michael Kors (2.999,00 kuna)

Za kraj, podsjetit ću te i da su sniženja poput ovog idealna prilika da svoju garderobu upotpuniš i renomiranim dizajnerskim komadima! I dok se u mislima već skidamo na plaži, važno je zapamtiti da se i prije nje trebamo skinuti na dva mjesta. Prvi uključuje obavezi preventivni pregled madeža (jer zdravlje je na prvom mjestu), a drugi posjet Sportininim prodavaonicama. Oba su potpuno bezbolna, a mogla bi ti donijeti mnogo radosti!

missEXPERIENCE: Sponzorirani sadržaj

 

Photo: Emica Elvedji/PIXSEL

Komentari 0