Stars

Severina objavila tatinu fotku iz mladosti: Aleksandar je isti djed, pljušte komentari

  • Severina Vučković na Instagram profilu prvi put je podijelila fotografiju oca bez kojeg je vrlo rano ostala
  • Severinini pratitelji odmah su primijetili koliko njezin sin Aleksandar nalikuje svom djedu
  • Pjevačica je prema ocu Severu i dobila ime 

Pjevačica Severina Vučković (49) prisjetila se svog oca i po prvi put na svojim društvenim mrežama podijelila njegovu fotografiju. Pjevačica je mlada ostala bez oca Severa Vučkovića, a sada je s obožavateljima podijelila fotografiju njega kao mladića.

Možda vas zanima WOW! "Uvod u anatomiju", napisala je Severina uz fotku na kojoj je pokazala golu guzu Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Moj tata Sever", napisala je u opisu crno-bijele fotografije. Pratitelji su odmah počeli komentirati kako njezin sin Aleksandar veoma nalikuje djedu. "Aleksandar isti deda", "Unuk isti dida", "Isti tvoj sin", "Vidi se na koga su kćer i unuk", "Unuk liči na dedu, a i ti si na oca", pisali su mnogi komentatori, a neki od njih su zamijetili i kako Severina sama sliči ocu, posebice su komentirali kako ima oči na njega: "Ista tata", "Ličiš na oca", "Ista si on", "Te garave oči". Marijana Batinić također je komentirala fotografiju te se složila s mnogim komentatorima napisavši: "Iste oči". 

Severina dobiva hejterske poruke i 'unfollowe' zbog torbice objavljene na Instagramu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Severinin otac bio je vozač kamiona u Elektrodalmaciji. Rodio se u Splitu, gdje je upoznao njenu majku Anu, rodom iz Drniša. Ona je bila konobarica u mliječnom restoranu kraj starog Hajdukova igrališta. Njezina majka Ana često je isticala kako je neopisivo voljela svog supruga Severa, piše Večernji list.

Možda vas zanima Tarik Filipović i Severina otpjevali poznati duet - spava li mirno Boris Novković? Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Severina je po ocu i dobila ime o čemu je progovorila jednom prilikom. "Moje ime negdje znači strogost i pravda. Takva sam zaista. Tata mi je htio dati ime Nataša, ali mama je obožavala mog oca, a on se zvao Sever. Djed je davao imena djeci po stranama svijeta. Vjerovali ili ne. Imao je četiri sina - Sever, Jug, Istok, Zapad, a kći je bila Danica. Međutim, moja baka to nije željela. Tako je onda moj otac dobio drugo krsno ime", otkrila je Severina u srpskoj emisiji AmiG show.

Photo: Instagram@severina

Komentari 0