Stars

Vesna Pisarović zbog svog tate užurbano radi na novom singlu, a evo što kaže o tajni dobrog braka

  • Vesna Pisarović nakon godina izbivanja sa velike scene, ponovno se vraća i održava povremene nastupe
  • Veliki koncert koji je spriječila pandemija prošle godine još se s nestrpljenjem očekuje
  • Vesna odnedavno ponovno živi u Zagrebu sa suprugom Ozrenom Pupovcem, a objasnila je i što ih to povezuje u 12 godina braka

Pjesme Vesne Pisarović žive vječno. Iako je kraljica popa svoju karijeru iznenada prekinula prije 16 godina, nedavno se vratila na scenu, a njezin veliki koncert omela je svjetska pandemija.

Za RTL je otkrila detalje o svom povratku, ali o odnosu sa suprugom Ozrenom Pupovcem, sinom predsjednika Srpskoga narodnog vijeća Milorada Pupovca.

Njezin je božićni koncert, odnosno nastup na splitskom Adventu okupio mnoge obožavatelje, a tim je povodom dala i ekskluzivni intervju ekipi RTL-a. Spomenula je da ona i suprug dijele istu strast prema glazbi, ali na pitanje o tajni dobrog braka nije znala odgovor. "To ne znam. To nemojte mene pitati", nasmijala se.

Možda vas zanima Povratak otpisanih: Ove zaboravljene hrvatske zvijezde isplanirale su veliki comeback na estradu Rubrika Stars Stars

Suprug ju je, kako je rekla, osvojio inteligencijom, šarmom i ljepotom, a pratio ju je i na nastupe po Jadranu. Od prošle godine, točnije, početka pandemije, žive u Zagrebu, a to ju je potaknulo i na razmišljanje o povratku na scenu. „Danas se pop promijenio - ima drugačiji zvuk i drugačiju produkciju. To su bile neke raspjevane melodije, drugačiji tekstovi, romantični tekstovi, tako da sigurno ono što igra ulogu je nostalgija", govori Vesna o današnjoj glazbi.

Istaknula je i kako na našoj sceni i nema promjena jer nema novih zvučnih imena, a stari hitovi publici su i dalje jednako važni. Vesna je završila dva fakulteta - diplomirala je fonetiku i kroatistiku, a zatim magistrirala jazz pjevanje koje odnedavno i službeno predaje.

"Moj tata slavi 22. siječnja 70. rođendan i ja sam ga pitala što želi. "Daj više taj singl!" - tako da, možda se požurim do tada, ali sumnjam. Polagano radim na tome, vidjet ćemo, nakon Božića vraćam se opet. Uvijek imam tu neku stanku - uvijek taj jazz, taj zločesti jazz prekida sve moje napore i nakane u popu", kaže 43-godišnja pjevačica.

Možda vas zanima Vesna Pisarović uskoro ima koncert - i to s najvećim hitovima! Rubrika Life&style Life&style

Kao osobu od struke, smetaju je i jezične promjene i novotvorenice hrvatskog jezika koje sve više nastaju. Na pitanje koja joj riječ para uši nije se mogla odlučiti. "Napose i ubo se", nasmijala se pjevačica.

Vesna je 2002. godine osvojila 11. mjesto na Eurosongu, a onda je 2005. nestala s pop scene. U međuvremenu se nije se micala od glazbe. Štoviše, u tom se periodu posvetila jazzu. Školovala se u velikim europskim središtima - Londonu, Berlinu i Den Haagu, a upravo je tamo upoznala supruga Ozrena. Nedavno su proslavili i 12 godina braka.

Vesnu i njezine hitove "Dolje na koljena", "Sasvim sigurna" i "Jutro donosi kraj" publika nije zaboravila i svaka zabava s glazbom 90-tih i ranih 2000-ih koja drži do sebe ima ih na svome popisu. Mnogi još s nestrpljenjem očekuju koncert najavljen za proljeće 2020. godine koji je u međuvremenu odgođen četiri puta i sada prebačen na ožujak 2022. godine.

 

Photo: Pixsell

Komentari 0