Life&style

Vesna Pisarović uskoro ima koncert - i to s najvećim hitovima!

Brucošijada FER-a ove godine ima iznenađujući twist - specijalan koncert Vesne Pisarović, jedne od naših heroina iz djetinjstva. Ovo se ne propušta!

Iako nas je većina daleko od brucošijade, FER-ova legendarna brucošijada i dalje je mjesto gdje se i nešto stariji redovito okupljaju. Za točno mjesec dana se održava 37. Brucošijada FER-a a.k.a. Brucifer, a o tome vjerojatno ni ne bismo pisali da na popisu nismo vidjeli OVO ime: Vesna Pisarović.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Za Vesnu Pisarović nismo čuli dugi niz godina, no znamo da je napravila karijerni zaokret prema jazzu i neupitno, da je jedna od najvećih domaćih pjevačica 90-ih. Vesna je s nama ulazila i izlazila iz ljubavnih problema, davala nam samopouzdanja i naprosto nas uveseljavala na tmurni dan. Bila je nezaobilazna na svakom tulumu i plesnjaku u školi, a nećemo se lagati upravo bi i nju najčešće pjevušili pod tušem.

Ljubav prema Vesni išla je toliko daleko da smo njene stihove ispisivali po školskim klupama i zidovima, a čak i oni koji su se pravili da je ne vole, ne bi uspjeli šutjeti kada bi krenuli prvi stihovi mega-hita "Da znaš"... Upravo zato mislimo da zaslužuješ znati da u svim Vesninim najvećim hitovima možeš uživati u subotu 10. studenog navečer na FER-u. Znamo da ćemo te razočarati jer ćemo izvući SAMO ova tri hita koja želimo da izvede (jer ima ih previše dobrih za svesti na tri!), ali složit ćeš se da bez njih večer neće biti potpuna: "Da znaš", "Jutro donosi kraj" i "Da sutra umrem". 

Osim nje nastupat će Krešo Bengalka, Šajeta, NLV, Six Pack, Sloanwall, Phillipe, Belfast Food, Smoke Mardeljano, Ogenj, Felver i Sfumato. Ulaznicu možeš nabaviti po cijeni od 65 kuna, dok će na dan koncerta biti 80 kn. Ovo će biti večer za pamćenje!

Photo: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Komentari 0