Stars

Valovi i boja čokolade za ljeto: Nina Badrić se pohvalila novom frizurom

  • Nina Badrić objavila je na Instagramu fotografije svoje nove frizure
  • Za svoj izgled pjevačica je dobila niz komplimenata, a oduševljeni obožavatelji nisu propustili prokomentirati ni njezin smiješak 
  • U opisu koji je priložila uz objavu Nina je dala naslutiti kako odlazi na putovanje, no lokaciju nije željela otkriti

Pjevačica Nina Badrić objavila je na svom Instagramu dvije fotografije nastale netom nakon posjeta frizerskom salonu. "Najprije frizura, ondak na put", napisala je u priloženom opisu. Budući da smo je u posljednje vrijeme mahom imali prilike vidjeti u kosi zavezanoj u repu, raspuštena valovita kosa i osvježena boja pokazali su se kao pun pogodak. A s ovom konstatacijom složili su se i brojni Ninini obožavatelji koji su je obasuli komplimentima na račun izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najprije frizura ondak na put 🙃🙋🏻‍♀️

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Možda vas zanima Ne treba ti pun neseser, ovo je 10 kozmetičkih preparata koji su ti sad stvarno potrebni Rubrika Life&style Life&style

"Predivna kao uvijek", "Lijepa Nina", "Prirodno lijepa žena, ali tvoja duša je još ljepša. Zdrava i sretna bila!", "Draga moja Nina, Vi ste nešto što se ne može opisati riječima. Vama svaka frizura stoji, vaš osmijeh mi izmami osmijeh na lice", "Znaš što kaže moja mama, ko je lijep, lijep je i sa zelenom kosom. A ti si uvijek prekrasna, jednostavna  i prirodna", samo su neki od oduševljenih komentara njezinih obožavatelja.

Budući da je pjevačica pozirala i sa sunčanim naočalama s obojenim staklima, neke je ovaj prizor vratio u prošlost pa je tako jedna od pratiteljica napisala: "Styling me podsjeća na tvoj album iz 2000. Tada si imala slične naočale".

Možda vas zanima Poznati frizer kaže da jedan tip šiški pristaje baš svakoj ženi - bez obzira na oblik lica i dob Rubrika Beauty Beauty

Podsjetimo, pjevačica je početkom srpnja proslavila 48. rođendan, a tada je priznala kako su je posebno ganuli upravo njezini obožavatelji. "Hvala vam svima i poznatima i nepoznatima na predivnim željama porukama čestitkama i neizmjernoj količini ljubavi koju mi darujete. Srce mi je puno radosti jer znam koliko sam voljena. Volim vas neizmjerno sve", napisala je Nina uz fotografije rođendanske proslave koje je postavila na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😘

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Možda vas zanima Hoće li zbog '100 poteza četkom kroz kosu' tvoja kosa doista biti ljepša? Rubrika Beauty Beauty

Premda je u opisu najnovije fotografije napomenula kako je frizura nastala prije odlaska na put, Nina nije željela otkriti na koju se to lokaciju zaputila. Budući da su joj zbog pandemije koronavirusa odgođeni nastupi, pjevačica je ovo vrijeme odlučila iskoristiti za sebe pa mnogi tako vjeruju kako se zaputila na Hvar, svoju omiljenu ljetnu destinaciju.

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    sexy zena