Stars

Valentina Walme: Očekivala sam dvoboj, a ne ispadanje iz emisije "Ples sa zvijezdama"

  • U "Plesu sa zvijezdama" za oko nam je zapela zgodna partnerica Davora Garića Valentina Walme
  • Na žalost, unatoč trudu i zanimljivoj koreografiji, par je jučer ispao iz showa
  • Valentina se osvrnula na ishod showa i otkrila nam nekoliko stvari koje o njoj nismo znali

U ovoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" za oko nam je zapela zgodna Valentina Walme, državna prvakinja u latinoameričkim i standardnim plesovima. Ove je godine plesnim koracima je podučavala novinara Davora Garića s kojim je mjesecima marljivo trenirala, a Valentine se sjećamo još iz 2013. kada joj je plesni partner bio glumac Janko Popović Volarić. Sinoćnja je emisija završila ispadanjem Valentine i Davora, ali to ih nije pretjerano pokolebalo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Što se tiče ispadanja, za Miss7 je rekla: "Očekivala sam dvoboj zbog prošle smisije. Trudili smo se i posebno trenirali za sinoćnju emisiju jer smo bili sigurni da ćemo završiti u dvoboju. No, ispadanje nikad ne očekuješ jer uvijek postoji nada i vjera da ideš dalje. Unatoč ispadanju, nisam tužna jer imamo podršku okoline zbog kojih se osjećamo kao pobjednici".

Možda vas zanima Maja Šuput ukrala show svojim čizmama, a osvrnula se i na nimalo lijepe komentare gledatelja na njezin nastup Rubrika Stars Stars

Valentina završava Kineziološki fakultet te je članica i osnivačica profesionalne plesne grupe "The Juice". Pitali smo je je li ispadanjem iz showa dobila malo više slobodnog vremena. "Možda se svima ovaj ishod čini kao obveza manje, ali meni kao profesionalnoj plesačici ovakav je način života svakodnevica. Probe ne staju, planiraju se sljedeći nastupi i treninzi. Sve u svemu, zahvalna sam što sam bila dio ovog showa i što ću i dalje plesati u emisiji, ali u malo opuštenijoj varijanti, odnosno samo u uvodnim točkama".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Pitali smo ju može li usporediti prijašnjeg plesnog partnera, a sada voditelja emisije "Zvijezde plešu" Janka Popovića Volarića, s ovogodišnjim, Davorom Garićem."Ne mogu ih usporediti jer su plesali potpuno različite plesove, ali ih mogu pohvaliti za trud i strpljenje. Inače kada krećem učiti nekoga plesati, mogu vidjeti potencijal, ali u što će se to pretvoriti ovisi o njihovoj volji, želji i trudu".

A tko je Valentina Walme u tim rijetkim trenucima kad ne pleše? "Strast mi je glazba. Ne mogu zamisliti život bez nje i prvo što napravim ujutro je to da pustim glazbu".

Možda vas zanima Marko Grubnić: Gotovo sam se povukao iz javnosti, a onda je stigao taj poziv... Rubrika Stars Stars

S obzirom da je većinu vremena odjevena u kostime i štikle, pitali smo ju što najviše voli nositi privatno. "Trenutno mi je najdraži odjevni predmet trenirka. Između svih snimanja, proba i emisija gdje smo totalno glam, u trenirci se osjećam najbolje. Što se tiče obuće, definitivno biram tenisice i kod kuće imam cijelu kolekciju. Štikle su mi uglavnom za ples i za neke posebne prilike".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Iako se može pohvaliti zavidnom figurom, i Valentina voli tu i tamo "zgriješiti". "Pazim na prehranu i trudim se jesti zdravo jer se tako bolje osjećam. No, naravno, zalomi mi se koji "cheat day". U tim trenucima uživam u hamburgerima, ćevapima i kebabu". 

Možda vas zanima Luka Nižetić fotkom se prisjetio 'Plesa sa zvijezdama': Do kraja showa sam se iz bucka pretvorio u mršavka Rubrika Stars Stars

Kako plesači na podiju izgledaju strastveno, a i žiri često govori o "kemiji koju pojedini parovi imaju" i koja je poželjna na plesnom podiju, upitali smo je li joj se tako kada dogodila i ljubav. Valentina nam je dala pomalo razočaravajući odgovor: "Iskreno, nikad mi se nije dogodila ljubav, ali zato prijateljstvo jest". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Photo: Instagram/@tina.walme

Komentari 0