Stars

Luka Nižetić fotkom se prisjetio 'Plesa sa zvijezdama': Do kraja showa sam se iz bucka pretvorio u mršavka

  • Nova sezona emisije ''Ples sa zvijezdama'' je u tijeku, a show je sinoć napustila Nives Celzijus
  • Luka Nižetić prisjetio se svog nastupa u ovoj emisiji i podijelio je slike stare 12 godina
  • Luka je, u paru s Mirjanom Žutić, bio pobjednik druge sezone

Emisija ''Ples sa zvijezdama'' i ove je godine prikovala publiku za male ekrane. Mnogi rado prate prve plesne pokrete svojih omiljenih celebritya koji su u prošloj emisiji plesali na glazbu iz omiljenih filmova. Josipa Pavičić Bernardini i njen plesni partner Damir Horvatinčić oduševili su plesom na glazbenu temu iz filma ''Titanic'', a Marko Grubnić i njegova partnerica Ela Vuković su, plešući na temu iz ''Jamesa Bonda'', osvojili odličnih 36 bodova. Nadmašio ih je Slavko Sobin koji je u paru s Gabrijelom Pilić otplesao temu iz ''Prljavog plesa'' i osvojio 38 bodova, Plešući cha cha cha na pjesmu ''Gatsby'', Nives Celzijus i Mateo Cvenić osvojili su 18 bodova i tako otplesali svoj posljednji ples u emisiji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Devet sezona ove emisije dosada je okupilo brojne zvijezde koje su pokazale svoje plesne vještine.  Davne 2007. godine svoje plesačke vještine pokazao je i Luka Nižetić. U paru s plesačicom Mirjanom Žutić, Luka je postao pobjednik druge sezone. U finalu je porazio Lanu Jurčević i Hrvoja Kraševca. Pjevač se sinoć na svom Instagramu prisjetio nastupa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Nižetić Official (@lukanizetic) on

''Bilo je to prije 12 godina! Da, prije 12!!!! 😝 Gledam sada @plessazvijezdama i uhvati me momentalno nostalgija! Bilo je zahtjevno, zabavno i emotivno što najbolje pokazuje i druga slika! Do kraja showa, od malog bucka pretvorio sam se u mršavka, zato hvala ti na tome Mirjana Žutić... a i zato što si nas dovela do pobjede! ❤❤ '' - napisao je izvođač hita ''Proljeće'' na svom Instagramu. Sjećanja je probudio i svojim pratiteljima, a fotografiju je lajkalo više od 2 tisuće njih. 

Neke snimke Lukinih nastupa još uvijek su dostupne na Internetu pa su se mnogi odlučili i prisjetiti kako je ovaj pjevač zapravo uistinu talentiran i kao plesač. U tu vještinu nitko više ne sumnje, a pogotovo od Lukina nastupa na posljednjoj Dori. Podsjećamo, tada je izveo pjesmu ''Brutalero'' u kojoj je definitivno pokazao kako doista zna plesati i pokretima hipnotizirati publiku. 

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0