Stars

Maja Šuput ukrala show svojim čizmama, a osvrnula se i na nimalo lijepe komentare gledatelja na njezin nastup

  • Pjevačica Maja Šuput nastupila je u 'Plesu sa zvijezdama' kao gost iznenađenja
  • Dala nam je komentar na svoj nastup u showu i osvrnula se na negativne komentare
  • Najviše pažnje na cijelom nastupu plijenile su njezine čizme - poput onih koje nosi Kim Kardashian

Tijekom sinoćnje emisije 'Ples sa zvijezdama', Marko Grubnić i njegova plesna partnerica Ela Vuković imali su posebnu gošću tijekom nastupa. Iz torte je, usred plesa, iskočila Maja Šuput i zapjevala svoj poznati hit 'Lopove'.

Možda vas zanima Marko Grubnić: Gotovo sam se povukao iz javnosti, a onda je stigao taj poziv... Rubrika Stars Stars

Prvi put zajedno na sceni

Oduševljenje ovim nastupom nije krila ni Maja koja je Marku velika podrška tijekom showa: "Cijela ta ideja iskakanja iz torte meni je bila beskrajno zabavna. A i općenito pjevanje vlastite pjesme u jednoj od najgledanijih emisija svakom izvođaču godi. Što se tiče Marka i mene, već 15 godina radimo skupa i on je uvijek 'behind the scenes' – ja sam uvijek na pozornici, a on je iza i prati cijelu situaciju. Ovo je sada prvi put da ja pratim njega iza kamera. I sada kada je došao trenutak da prvi put nastupimo zajedno, bilo je baš zabavno."
 

"Cajkaroški show"

Brojni gledatelji bili su oduševljeni njezinim doprinosom u plesnoj koreografiji ovog plesačkog para, ali bilo je i onih kojima se njihov zajednički scenski nastup nije svidio. Naime, u komentarima na društvenim mrežama neki su gledatelji optužili Marka da degradira show i pretvara ga u "cajkaroški" zbog odabira pjesme. 
No, pjevačica se nikako nije složila s tim komentarima. "Pjesma 'Lopove' sve je, samo ne narodna. Cajka pogotovo. Dapače, pjesma ima 23 milijuna pregleda i donijela mi je ozbiljan posao. Razumijem da je pojedincima bilo čudno čuti hrvatsku pjesmu na jednom takvom nastupu. Slažem se da je to malo drugačije i da može biti čudno, ali ako to gledate s aspekta da je to show i da je to zabavno, onda to svakako ima smisla. Uostalom, to nije prva hrvatska pjesma u showu, samo što do sada ni jedan pjevač nije direktno došao. Produkcija je to ipak dopustila samo nama. I meni je to bilo prezabavno," rekla nam je Maja. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Poseban styling

Maja, koja je nastupala posebno za svog bliskog prijatelja, odlučila se za upečatljiv outfit. Uz šljokičasti korzet je iskombinirala PVC čizme iznad koljena te pokazala uistinu zavidnu figuru. Kosu je oblikovala u polurep, a istaknuo se i crveni mat ruž za usne. Otkrila je kako se za njezin stajling pobrinuo upravo Marko: "Uz sav kaos koji je jučer imao jer je bio cijeli dan na probi, uspio je osmisliti i moj stajling."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Možda vas zanima Maja Šuput nosi isti badić kao Kim Kardashian - kojoj bolje stoji? Rubrika Stars Stars

Baš kao Kim

Kada je Kim Kardashian u jesen 2016. godine prošetala New Yorkom u PVC čizmama koje sežu do iznad koljena, nitko nije očekivao da će PVC postati pravi trendovski imperativ. A njene Yeezy čizme, koje je dizajnirao njen suprug Kanye, statement komad za pamćenje! Međutim, to se ipak dogodilo pa je ovaj tip čizama očito zaživio - čak i kod nas.  

 | Autor: miss7/Profimedia miss7/Profimedia

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0