Stars

Maja Šuput nosi isti badić kao Kim Kardashian - kojoj bolje stoji?

Maja sa zaručnikom Nenadom uživa na Filipinima, a mi nismo mogle ne uočiti da nosi super seksi badić kakav je nosila i Kim Kardashian!

Naša simpatična 39-godišnja pjevačica Maja Šuput uživa u zasluženom odmoru u toplijim krajevima. Sa zaručnikom Nenadom otputovala je na daleke Filipine i ne razmišlja o minusima s kojim se mi borimo. Dapače, Maja dane odmora provodi na pješčanim plažama i u bikiniju, a upravo jedan takav nam je danas zapeo za oko. 

Možda vas zanima Čini li se i tebi da je ovo 'najgolija' haljina koju je Kim odjenula? Rubrika Stars Stars

Maja je na svom Instagram profilu objavila fotku u super seksi bijelom jednodijelnom badiću, koji više otkriva nego pokriva, a na zgodnoj i utegnutoj Maji stoji kao saliven. U opisu ispod fotografije Maja nam je dala do znanja da njezin Nenad stoji iza fotke i da ima ubojito dobro oko za fotografiju napisavši: "...kako moj dečko zna dobro opalit kadar". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Čim smo vidjele Maju u ovom badiću, znale smo da nam je nekako poznat... Naime, prije dvije godine nosila ga je najpoznatija reality zvijezda na svijetu Kim Kardashian, također u bijeloj boji. Nismo sigurne radi li se o doslovno istom modelu istog brenda, ali svakako se radi o identičnom kroju i ideji badića. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ovaj izrezani badić svakako nije za svaku od nas; za njega treba puno hrabrosti i puno provedenih sati u teretani... A kako je Maja po tom pitanju itekako redovita, nije ni čudo da je svoje utrenirane noge i trbušne mišiće odlučila pokazati na plaži. Nije zato što je naša, ali nama izgleda bolje od Kim! Što ti kažeš?

 

 
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0