Stars

Uoči 70. rođendana Tihana Zalepugin objavila fotku u žutom badiću, izgleda kao da joj je 20

  • Tihana Harapin Zalepugin pohvalila se zavidnom linijom: "Za koji dan 70 i gotovo sa ovakvim fotkama za javnost"
  • Pozirala je u žutom badiću te je izazvala mnoštvo komentara zadivljenih pratitelja
  • Modnoj agentici na figuri bi mogle pozavidjeti i puno mlađe djevojke

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin uoči 70. rođendana podijelila je fotografiju na kojoj pozira u žutom bikiniju. "Za koji dan 70 i gotovo s ovakvim fotkama za javnost", napisala je Tihana uz objavu na Instagramu, a njezini su je obožavatelji odmah uvjerili kako za tako nečim nema potrebe. Tihana izgleda predivno, a na liniji bi joj mogle pozavidjeti i upola mlađe žene. Nikada ne bismo rekli kako je Tihana na pragu 70. godine jer je pozirala baš kao u mlađim danima, kada je osvajala modne piste. 

Možda vas zanima Bojana je naša današnja inspiracija, no koje još poznate dame konkuriraju za titulu Miss plaže 2021.? Rubrika Stars Stars

"Nema razloga da bude gotovo. Izgledate sjajno!", "Ludilo, Tihana, hoćemo još!", "Kraljica i šefica svemira! Respect!" "Vidjela sam gospođu uživo, odlično izgleda.. mogu joj pozavidjeti i 50 godina mlađe", "Baš ste top", "Vi ste moj uzor", "Nemam riječi Tihana, za tebe godine su davno stale",  samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

Istraživanje sugerira s koliko bi godina trebala prestati nositi bikini. Slažeš li se?

Vlasnica modne agencije Talia Models sa suprugom Sašom Zalepuginom već godinama ljetuje na otoku Hvaru. Jednom prilikom izjavila je kako nikad nije bila na dijeti: "Volim sve, povrće, voće, sarmu, špek i ne pravim dramu oko hrane, a kavu pijem sa šećerom", rekla je u intervjuu za T-portal.

Možda vas zanima Lejla Filipović plijenila je pozornost u haljini visokog proreza domaće dizajnerice Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@tihanaharapinzalepugin

Komentari 0