Stars

Bojana je naša današnja inspiracija, no koje još poznate dame konkuriraju za titulu Miss plaže 2021.?

  • Poznate dame ovih vrućih ljetnih dana rado pokazuju zanosne figure u badićima
  • I dok su neke pozirale vješto poput pravih diva, druge u objavama otkrivaju kako su važni trenuci, a ne savršena poza
  • No svima je zajedničko jedno: izgledaju sjajno bez obzira na građu, godine...

Poznate dame odmaraju na prekrasnim plažama jadranske obale, a osim predivnih lokacija, pokazale su nam i zanosne figure u kupaćim kostimima. Duštvene mreže preplavile su fotografije poznatih Hrvatica u zanosnim badićima, a njihovi obožavatelji ne kriju oduševljenje. Koja naša dama će po tebi ponijeti titulu najzanosnije na plaži ovoga ljeta?

Lejla Filipović

Lejla Filipović izgleda poput djevojčice, a odabrala je upravo i kupaći kostim poput razigrane djevojčice. Jednodijelni kostim s cvjetnim uzorkom na vezanje oko vrata istaknuo je Lejlinu mladolikost koja nas uvijek oduševljava. Stajling je upotpunila naočalama i slamnatim šeširom velikog oboda.

Možda vas zanima Ovaj bizaran nakit za međunožje trebao bi upotpuniti look na plaži. Nosi se tako da viri iz gaćica Rubrika Life&style Life&style

Bojana Gregorić Vejzović

Glumici odlično pristaje dojmljiv žuti bikini u kojem je pozirala na stijenama uz opis "okupana sucem". Glumica koja već godinama ljetuje na Pelješcu u vrlo kratkom roku prikupila je mnoštvo komplimenata. Ovakav odabir kupaćeg kostima ponovno je naglasio duge i definirane noge za koje Bojana često dobiva komplimente. 

Nina Badrić

Pjevačica je na Hvaru još jednom pokazala kako sve bolje izgleda, a to, kaže može zahvaliti promjeni koju je nedavno napravila u životu. Naime, pjevačica već neko vrijeme ne jede meso zbog čega se kaže osjeća "bistro, zadravo i nije umorna kao prije". Da je dobro raspoložena, ne skriva ni na svojim društvenim mrežama.

Severina Kojić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Nakon Maldiva Severina se zaputila i na Jadransko more, te se pohvalila umijećem upravljanja jet-skijem poput prave profesionalke. A pokazala je i svoju zavidnu vitku liniju u efektnom srebrno crnom bikiniju.

Maja Šuput

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Pjevačica je jedva dočekala da se vrati na pozornicu, a ono čime intrigira svoje pratitelje je činjenica koliko brzo je vratila liniju nakon poroda. Iako je postala majka prije svega četiri mjeseca, u ovom neobičnom jednodijelnom bikiniju pokazala je kako se brzo vratila u formu, no to bismo od živahne Maje i očekivali.

Teško je mogla proći nezamijećeno! Maja Šuput Venecijom prošetala u modnom komadu na koji bi se odlučile tek najhrabrije

Ecija Ojdanić

Iako se u svojoj objavi glumica požalila što se prvi put u moru okupala tek prije nekoliko dana, oduševio nas je odabir boje jezinog kupaćeg kostima. U jednodijelnom narančastom bikiniju Ecija je zasigurno plijenila poglede na plaži.

Borna Kotromanić

Borna Kotromanić u svom zlatnom bikiniju pozirala je u plićaku napisavši u opisu fotografije kako uživa u trenutku. "Podijelite savršene trenutke, a ne savršene poze, naš život nije tako dobar kao naš Instagram, već kao ponedjeljak ujutro. Autentičnost je rijetka valuta, zbog krivotvorina vrijednost raste", napisala je.

Ljupka Gojić Mikić 

Iako Ljupka više ne osvaja modne piste, te se sada posvetila majčinstvu i dizajneskoj karijeri, još uvijek ima zamamnu liniju. Pokazala je to na nekoliko fotografija snimljenih u predivnoj Komiži na otoku Visu gdje s obitelji ljetuje.

Žanamari Perčić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

Zanosna Žanamari ponosno pokazuje svoje obline u jednodijelnom kupaćem kostimu iz vlastite kolekcije. Naša pjevačica redovito vježba te ni ne čudi što mami uzdahe na plaži poprsjem i isklesanim tijelom.

Možda vas zanima Pročešljali smo hrvatske plaže i otkrili gdje ljetuju naši najzgodniji nogometaši, glumci, pjevači Rubrika Stars Stars

Tatjana Dragović

Tatjana Dragović oduševila je pratitelje objavivši fotografiju bez trunke šminke u smeđem badiću koji je istaknuo njezinu brončanu preplanulu put. Bivša manekenka ostavila je obožavatelje bez teksta, a jedan od mnogobrojnih komentatora napisao je kako je "najljepša u zemlji, bez konkurencije". 

Ne možemo poreći kako dame uistinu imaju stila u izboru badića, njihove laskave figure mame uzdahe, kako žena, tako zasigurno i muškog dijela populacije na plaži. Kada vidimo ove fotografije, još jednom je potvrđeno kako su Hrvatice jedne od najljepših žena svijeta. 

Photo: Instagram@themaniclub

Komentari 0