Life&style

Ovaj bizaran nakit za međunožje trebao bi upotpuniti look na plaži. Nosi se tako da viri iz gaćica

  • Ljeti uživamo podići svaku kombinaciju nakitom, a često i svoju bikini kombinaciju upotpunimo predivnim ogrlicama ili naušnicama
  • Ipak, ovakvo nešto još nismo vidjeli!
  • Ovaj nakit stvoren je kako bi se nosio u kombinaciji s bikinijem, no zapravo na međunožju

Obožavamo nakit - uvijek podiže odjevne kombinacije i ukupan izgled, pa čak i na plaži. Pa je bilo dosta zanimljivo kad smo otkrili ovaj nakit za međunožje koji se nosi dok si u bikiniju. Nismo sigurni je li riječ o najnovijem i bizarnom trendu, ali treba određena doza hrabrosti, točnije provokativnosti da ga se nosi dok šetamo plažom. Naime, nakit baš privlači poglede na naše, hm, intimne dijelove. S asortimanom "intimnog nakita" u ovom trendu predvodi japanska tvrtka; kolekcija se zove Beachtails i dizajnirana je za svakoga tko želi unijeti malo začina u svoju bikini kombinaciju. 

Možda vas zanima Otkrij uz koje će modne dodatke svaka tvoja kombinacija izgledati savršeno Rubrika Moda Moda

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BoDivas (@bodivas)

Očito je u svijetu nakita vrijeme za pomake jer ove "međunožne čari" su nova stvar. Ovaj nakit opisuje se kao "seksi privjesci za međunožje". U cjenovnom rasponu između 120 i 150 kuna metalni lančić dolazi s ukrasnim kamenjem na svakom kraju i trebao bi se nositi tako da nam izviruje iz gaćica i visi između prepona. Napomenuto je kako Beachtails jednako dobro funkcionira i s drugim donjim rubljem, ne samo badićem. Očigledno se ove "ogrlice" mogu nositi s gaćicama, tangama, i kratkim hlačama.

Ova žena sprda se s Instagram fotkama poznatih - i urnebesna je!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BoDivas (@bodivas)

Lanac koji ide unutar bikini dna izrađen je od nehrđajućeg čelika, s visećim dijelom dugim oko 4 cm. Među dizajnom su neki koji na kraju imaju kristale Swarovski, a dolaze u različitim bojama poput crne, crvene i tirkizne. Također, ovo nije ni jedini nakit koji tvrtka nudi. Tu je i pribor za bradavice i nešto što se zove ženska kopča. Ostavit ćemo to tvojoj mašti, ali dovoljno je reći da je to ista ideja kao i Beachtails, ali ide unutar vagine.

Možda vas zanima Ono kad ti dođe da opsuješ: 11 stvari koje će te sigurno naživcirati na moru ovog ljeta Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BoDivas (@bodivas)

 

 

 

 

 

 

 

Photo: Instagram@themaniclub

Komentari 0