Moda

Otkrij uz koje će modne dodatke svaka tvoja kombinacija izgledati savršeno

  • Ako si u potrazi za modnim dodacima kojima ćeš začiniti svaku svoju odjevnu kombinaciju, na pravom si mjestu!
  • Donosimo ti nekoliko savjeta kako to učiniti i u koje modne dodatke investirati
  • Zlatna trojka na koju moraš obratiti pažnju su torbica, nakit i cipele. Uz njihovu pomoć i najjednostavniji stajling poprimit će potpuno novu dimenziju!

Modni dodaci najbolji su način za osvježiti odjevnu kombinaciju. Čak i ako nosimo crnu odjeću od glave do pete, zabavni i statement modni dodaci imaju moć u trenu podići stajling. Stoga ni ne čudi da mnoge trendseterice ne štede novac kad su u pitanju modni dodaci, a posebno kad su u pitanju torbice, nakit i cipele.

Ovi modni dodaci zaista čine razliku ukoliko ih odabereš mudro, odnosno ukoliko odabereš kvalitetne i dugovječne modele koji će se s godinama pokazati kao isplativa modna investicija. Stoga ti u nastavku ovog članka donosimo nekoliko savjeta u koje torbe, nakit i cipele investirati, a da kasnije ne zažališ ni trenutka.

Torbe

Ne kaže se bezveze da je torba najbolja prijateljica svake žene. U svoje torbe redovito potrpamo i ono što trebamo i ono što ne trebamo pa je sasvim logično da prilikom odabira svoje torbice misliš i o njenoj veličini. Sve ovisi o tvojim potrebama. Ukoliko uz novčanik i mobitel na posao svakodnevno nosiš hrpu papira, planer i kozmetičku torbicu, najbolje je investirati u veću torbu. Tote torbe pokazala su se kao modni klasik čija popularnost s godinama ne blijedi, a ove sezone ponovno su se vratile u modu.

 | Autor: @letina.14

Uvijek je mudro investirati u torbu od prave kože koje su u pravilu nešto skuplje, no ne trebaš se zamarati ukoliko ta opcija nije unutar tvog budžeta. Na tržištu postoji hrpa jednako kvalitetnih torbica od umjetne kože, a ukoliko želiš da izgledaju puno skuplje nego što u stvarnosti koštaju, predlažemo ti da posegneš za torbicom u boji konjaka i/ili s krokodilskim uzorkom koji u trenu svakom modelu daju dozu luksuza.

Nakit

Koja žena ne voli dobar nakit? Par naušnica, statement prstenje, masivne narukvice ili elegantna ogrlica zaista mogu učiniti čuda i za najjednostavniji stajling, jer detalji su ti koji čine razliku. No nije svejedno koji ćeš nakit odabrati. Zahvaljujući high street trgovinama danas za svega desetak kuna možeš pronaći nakit efektnog izgleda, no moraš biti svjesna da je riječ o komadima koji će vrlo brzo završiti u smeću.

 | Autor: @anatoljmakeup

Radije investiraj u kvalitetan nakit koji će ti potrajati dugi niz godina i koji ćeš danas sutra moći ostaviti u nasljedstvo svojim kćerima i unukama. Pritom mislimo na nakit izrađen od plemenitih metala - zlata i srebra, koji je daleko izdržljiviji te s vremenom neće korodirati. Uostalom, danas zlatni i srebrni nakit cijenom više nije nedostižan za široke mase. Hrvatski brend De'llure najbolji je dokaz toga. De'llure koji dolazi iz tvornice luksuza Prahir Fine Jewellery zaista ima povoljne cijene nakita, a u svojoj kolekciji nudi izobilje ogrlica s medaljonima, lančiće u nizovima, viseće naušnice, glomazne narukvice i moderno prstenje jednostavnih linija.

 | Autor:

Odozgo prema dolje: prsten - prije 355 kn, sad 249 kn; naušnice - prije 740 kn, sad 518 kn; naušnice - prije 360 kn, sad 252 kn; naušnice - prije 630 kn, sad 441 kn; lančić s privjeskom - prije 550 kn, sad 385 kn; naušnice - prije 540 kn, sad 378 kn; narukvica - prije 670 kn, sad 436 kn; narukvica - prije 720 kn, sad 504 kn; narukvica - prije 680 kn, sad 442 kn; naušnice - prije 680 kn, sad 476 kn; ogrlica - prije 590 kn, sad 413 kn; naušnice - prije 620 kn, sad 434 kn; prsten - prije 580 kn, sad 406 kn - sve dostupno u De'llure poslovnici u Arena Centru

Predlažemo ti da u svojoj ladici za nakit obavezno napraviš reda i nakit podijeliš u dvije kategorije - za svakodnevne i svečane prigode. Tako ćeš lakše uočiti čega ti nedostaje u kolekciji, a kada to učiniš obavezno baci oko na kolekciju brenda De'llure u kojoj ćeš pronaći prekrasne decentne, ali i statement komade nakita za sve prigode.

Cipele

Ljubav žena prema cipelama je posebna i traje otkako je svijeta i vijeka. Žene će nerijetko dati i posljednju kunu za cipele pa smo sigurne kako i sama u svojoj kolekciji imaš cipela ''na bacanje'' - što bi se reklo. No modni stručnjaci će se složiti kako cipela nikad nije dosta pa slobodno nastavi neumorno proširivati svoju kolekciju. 

 | Autor: @petramutt

Kako ne bi trošila novac na slične modele cipela ili na cipele koje nemaš priliku nositi, savjetujemo te da prije kupovine istih dobro razmisliš i zapitaš se tri ključna pitanja - Trebaju li mi zaista ove cipele? Jesu li ove cipele dobra prilika ili su ipak preskupe? Hoću li ih imati gdje nositi ili će samo skupljati prašinu na polici? Ako je tvoj odgovor na sva tri pitanja ''Da'', onda znaš što ti je činiti. Crne i nude cipele uvijek su mudra investicija, no ukoliko često nosiš neutralne boje poput crne i sive, ne bi bilo loše podignuti outfite upravo cipelama. Nemoj se libiti odabrati cipele u kojima ćeš se istaknuti u masi, a isto pravilo vrijedi i za prethodna dva modna dodatka na našem popisu.

Nova vizija nakita De'llure začinit će svaki stajling bez obzira nosiš li sportski casual, poslovni ili neku drugu varijantu, jer ovaj nakit pristaje uz apsolutno sve, a najbolje od svega je što će ti nakit trajati dugi niz godina. De'llure nakit potraži u poslovnici u Arena Centru gdje trenutno traju sezonska sniženja, a za više inspiracije posjeti De'llure na Instagramu.

Photo: None

Komentari 0