Stars

Pročešljali smo hrvatske plaže i otkrili gdje ljetuju naši najzgodniji nogometaši, glumci, pjevači

  • Na obali lijepog Jadrana ovih dana možemo vidjeti mnoge poznate koji se hvale svojim isklesanim tijelima
  • Neke od ovih poznatih frajera često viđamo na listama najzgodnijih Hrvata pa se isplati škicnuti kako izgledaju u kupaćim gaćama
  • Mnogi su se već pohvalili fotografijama s ljetovanja i otkrili svoje najdraže lokacije

Ako si mislila da se samo poznate dame hvale svojim izgledom na plaži i otkrivaju pratiteljima kako uživaju u moru, prevarila si se. I muškarci rado pokazuju svoja obnažena torza i mišiće dok se bacaju u more ili iz njega izlaze pa su društvene mreže preplavile i njihove golišave fotografije. Glumci, pjevači, nogometaši, baš svi su skinuli majice i ponosno pozirali uz more pokazujući isklesano tijelo na kojem neumorno rade u teretanama. Kako je riječ o imenima koja se češto nalaze na listama najzgodnijih Hrvata, isplati se zaviriti. Koji je tebi najzgodniji? 

Dejan Lovren

Naš Vatreni reprezentativac uživa s obitelji u ljetnim radostima, a pratiteljice je razveselio svojom fotografijom snimljenom dok plovi predivnim tirkiznim morem. Na žalost mnogih obožavateljica, Dejan je u sretnom braku od 2012. godine, a suprugu Anitu upoznao je kada je imao tek 16 godina. Ipak, mogu uživati u fotografijama koje reprezentativac često objavljuje.

Luka Nižetić

Glazbenik i ugostitelj uživa na otoku Visu, na jednoj od najpoznatijih i najljepših plaža Jadrana, Stinivi. Luka se ponovno bacio u ugostiteljske vode, pa je osim svog restorana "Fabrika", na Visu otvorio i pizzeriu. Gosti su oduševljeni i kažu kako je pizza jedna od najboljih koju su probali. I mi bismo je rado probale, a možda i sretnemo simpatičnog Luku.

Ivan Herceg

Za razliku od nježnijeg spola koji bira kupaće kostime koji će najbolje istaknuti njihove atribute, za muškarce, u ovom slučaju vrijedi pravilo "manje je više". Najpoželjniji muškarci krenuli su na Jadranske plaže i počastili svoje obožavateljice fotografijama uz more, a neki su i otkrili svoje destinacije na kojima ljetuju. Ne sumnjamo kako će do kraja ove ljetne sezone osvanuti još mnoštvo fotografija koje će mamiti uzdahe. Tako je Ivanu Hercegu jedna od dragih destinacija predivan Dubrovnik.

Marko Tolja

Ponosni vlasnik jednog od najljepših glasova hrvatske estrade Marko Tolja podijelio je nekoliko fotografija koje su nas raznježile. Marko uživa na plaži u rodnoj Rijeci s dvogodišnjim sinčićem Marom.

Izabel Kovačić sa sinom Ivanom Možda vas zanima Izabel i Mateo Kovačić krstili su sina Ivana, slavili su u bajkovitom ugađaju uz kuma Luku Modrića Rubrika Stars Stars

Mateo Kovačić

Mateo Kovačić mijenik je žena diljem Lijepe Naše, a i šire. Mateo je rekao kako mu plavetnilo nikad ne dosadi, a sigurni smo kako ni njegovim obožavateljicama ovakvih fotografija nikad nije dosta.

Ovaj donji dio kupaćeg je zavladao domaćim plažama, a rado ga nose i poznate dame

Mislav Čavajda

Naš kazališni i televizijski glumac češto "počasti" pratitelje golišavim fotografijama, na koje obožavateljice ne ostaju ravnodušne. Jedna od omiljenih lokacija za uživanje u ljetu također mu je Dubrovnik, pa ne sumnjamo kako će ovakvih fotografija do kraja ljeta biti još.

Stjepan Hauser

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

Neponovljivi romantik, violončelist, iako proputuje mnoge zadivljujuće destinacije te je tako prošlih mjeseci uživao na Maldivima s nepoznatim ljepoticama, uvijek se vrati u rodnu Pulu. Hauser trenutno radi na svojoj solo karijeri, a prije nekoliko mjeseci sastao se s nekadašnjim kolegom Lukom Šulićem povodom obilježavanja desete obljetnice početka karijere 2Cellosa, što je oduševilo brojne pratitelje.

Ivan Pažanin

Poznati chef uzeo je mali odmor od kuhinje i uživa u morskim radostima. "Ovde more uvik spasi, život krade, more vrati, Vrime prođe, al stoju sati, Tu san dite, to me hrani", napisao je Pažanin.

Borna Ćorić

Naš tenisač Borna Ćorić pokazao je kako ne uživa samo na plaži, već i pod morem. Pohvalio se svojim ronilačkim sposobnostima  i slikao kako je ulovio hobotnicu. 

Nikola Vlašić Možda vas zanima Naš reprezentativac Nikola Vlašić ipak slavi - postao je otac po prvi put! A Blanka je postala teta... Rubrika Stars Stars

Mario Valentić

Mario Valentić oduševljava pratiteljice svojim isklesanim tijelom, za koje naporno radi u teretani cijele godine, a osim što je pokazao mišiće, upozorio je i na mnoštvo smeća i plastike na našoj obali. "Čemu, zašto ovo završi u našem lijepom moru?", zapitao se Mario.

Dominik Livaković

Reprezentativac Domagoj Livaković pratitelje je počastio fotografijom na kojoj uživa u uvali sa svojom djevojkom Helenom Matić, a njegove pratiteljice zasigurno uživaju u pogledu na mladog nofometaša.

Slavko Sobin

Poznati i omiljeni hrvatski glumac često se nađe na listi najpoželjnijih muškaraca. Kada vidimo njegov torzo, jasno nam je i zašto, jer osim glumom, osvaja i zamamnim tijelom. Skrivena plaža na otoku Visu i njemu je pravi mali raj za odmor koji provodi u društvu svoja dva četveronožna ljubimca. Požalio se kako ih ne može nagovoriti da zaplivaju - ljetne muke po Slavku...

Rene Bitorajac 

Uvijek humorističan glumac i voditelj Rene Bitorajac, uvukao se u ronilačko odijelo i zabavio pratitelje šašavpm pjesmicom prije no što će zaroniti u morske dubine. "Nisu Maldivi, ali čovjek mu se divi. Nije Bora Bora, još je veća fora. Nisu ni Sejšeli, al' jako nas veseli, naš komadić raja gdje hladimo si 🥚🥚. Trenutak inspiracije prije uskoka...", napisao je u opisu fotografije Rene.

Photo: Instagram@pleasehatethesethings

Komentari 0