Moda

Istraživanje sugerira s koliko bi godina trebala prestati nositi bikini. Slažeš li se?

  • Postoje li godine u kojima smo prestare za nošenje bikinija? Jedno britansko istraživanje je dalo odgovor
  • Prema njemu dvodijelnog kupaćeg kostima trebamo se odreći s 47 godina i zamijeniti ga jednodijelnim
  • Na meti kritika našle su se i traperice te štikle, no najgore su prošle minice kojih se "trebamo okaniti" već s 35 godina

Ako je vjerovati jednom britanskom istraživanju postoje godine u kojima bi trebala prestati nositi bikini. U njemu je sudjelovalo 2000 žena u dobi od 18 do 65 godina koje su otkrile svoje preference kada je odijevanje u pitanju. Prema njima, dvodijelne badiće bi trebale prestati nositi s 47 godina!

Prema istom istraživanju tri godine ranije trebale bi se odreći traperica, dok štikle "imamo pravo nositi" do 51. godine života! Najranije bi se trebala odreći kratkih suknji jer ispitanice vjeruju kako one nisu prigodne za žene iznad 35 godina.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Ilustrativna fotografija žene u bikiniju

Možda vas zanima Sharon Stone se i u 60-ima može pohvaliti tijelom u badiću: "Ljudi još uvijek žele vidjeti moje s*se!" Rubrika Stars Stars

Rezultate ovog istraživanja s osmijehom bi odbacila žena koja krasi naslovnicu ovog članka - glumica Elizabeth Hurley. Premda je zašla u 57. godinu života izgleda apsolutno fantastično, a na društvenim mrežama se ne libi pokazati svoju zavidnu liniju (što naravno uključuje i fotografije u dvodjelnom kupaćem kostimu).

Kritičari im poručili "bakice obuci se!", no one ne odustaju od pokazivanja nagog tijela i u pedesetima

I Liv nije jedina! Uvriježene ideje da smo "prestare" za određene modne komade spremno svojim angažmanima na društvenim mrežama odbacuju i supermodeli poput Cindy Crawford, Christie Brinkley i Pauline Porizkove. Slažeš li se s njima ili si ipak zagovornica teze da se bikinija valja odreći u određenim godinama?

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Ilustrativna fotografija žene u bikiniju

Bikini s trakicama najnoviji je seksi trend za kojim su poludjele mnoge žene. Jesi li ti jedna od njih? Možda vas zanima Badići s trakicama najnoviji su seksi, ali kontroverzan trend koji osvaja žene. Jesi li ti jedna od njih? Rubrika Moda Moda

P.S. Upravo je bikini, nekoć kontroverzni odjevni predmet, ovih dana proslavio 75. rođendan! Tepaju mu da što je stariji to je i oskudniji, a doista je zanimljiv podatak da je njegov kreator jedan inženjer strojarstva. Francuz Louis Réard te 1946. godine nije mogao pronaći profesionalni model koji bi pristao na sebe navući njegovu kreaciju, dok danas malo koja dama u svojem ormaru nema barem jedan primjerak bikinija. Više o njegovoj kontroverznoj prošlosti možeš saznati upravo ovdje.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0