Stars
Brad Pitt

Unatoč slavi i talentu Brad Pitt ostao je skroman, a zasluge za to pripisuje obitelji koja ga je 'popljuvala'

Bez obzira na uspješnu karijeru ovjenčanu nagradama i bogatstvu koje uz nju ide, barem u Hollywoodu, Brada Pitta smatraju skromnim čovjekom, daleko od bahatosti i umišljenosti. A da takav ostane i nakon toliko godina, točnije desetljeća, u industriji zabave, glumac zasluge pripisuje vlastitoj obitelji. I to ne onoj koju je imao s Angelinom Jolie, već svojem djedu i baki.

Nema tu arogancije, jednostavan je tip, govore oni koji su ga upoznali pa ga vole ne samo fanovi nego i kolege s kojima radi. Blještavilo i glamur nisu mu pomutili razum; dovoljno je skroman da prizna svoje pogreške, šarmantan i karizmatičan, Pitt kao da izvlači najbolje iz sebe, pokazujući zahvalnost prema svemu što mu je uspjeh donio.

Brad Pitt otrkriva tko su mu dva najseksi muškarca u Hollywoodu | Autor: Pixell Pixell Brad Pitt otrkriva tko su mu dva najseksi muškarca u Hollywoodu

Kad mu tako komplimentiraju Pitt (opet skromno) priznaje da to nije baš njegova zasluga - obitelj ga je učinila takvim dajući mu realnu perspektivu slave i uspjeha na filmu. Tako je u jednom intervjuu zapravo sve pripisao svom djedu. Prisjetio se razgovora s djedom prije puno godina, kad je već nizao uspjehe, a karijera mu se kretala uzlaznom putanjom. Ispričao je: "Nazvao sam djeda i baku neki dan, a djed mi je rekao: ‘Hej, gledali smo tvoj film.' 'Koji?' pitao sam, a on je viknuo baki: ‘Betty, kako se zvao onaj grozan Bradov film?’."

George Clooney, Brad Pitt | Autor: Warner Bros Warner Bros George Clooney, Brad Pitt

"Mislim, to te malo spiusti na zemlju" priznao je Oscarovac. "Nije me toliko povrijedilo ili ponizilo nego mi je otvorilo oči. Pomoglo mi da s obje noge ostanem na zemlji. Mislim, ne mora svima to što radim biti ni dobro, ni značajno, niti zanimljivo, koliko god se meni čini da sam obavio fantastičan posao. Ovo je "klasičan" potez - ne da mi je želio reći nešto ružno nego se mi u obitelji tako razgovaramo, vrlo iskreno. Čuti tako nešto, malo ti potkreše krila, drži te na zemlji, ne možeš se umisliti previše."

Možda vas zanima Nakon Vergare i Manganiella ovo su slavni parovi kojima je također presudila 'ukleta' sedma godina ljubavi Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0