Life&style

Brad Pitt prodao je luksuznu vilu koju je posjedovao čak 30 godina i koja ga veže za Angelinu Jolie

  • Brad Pitt prodao je svoj posjed u Los Felizu za nevjerojatnih 39 milijuna dolara, premda je prvotna cijena bila čak 45 milijuna dolara
  • Tu je kuću kupio još davne 1994. godine za 1,7 milijuna dolara od ikone horora Elvire
  • Pitt će se navodno preseliti u Carmel, jer je prošle godine ondje kupio kuću vrijednu 40 milijuna dolara

Brad Pitt službeno se oprašta od svog imanja u Los Felizu u Kaliforniji nakon što ga je posjedovao i preuređivao gotovo tri desetljeća. Glumac je nedavno prodao svoj dugogodišnji dom za 39 milijuna dolara, što je daleko od 1,7 milijuna dolara koliko je izdvojio kad je kupio kuću od ikone horora Elvire 1994. godine. Nekretnina je izvorno procijenjena na 45 milijuna dolara u siječnju, ali nije jasno što je dovelo do pada cijene.

Brad Pitt prodao je kuću | Autor: Rayner Rayner Brad Pitt prodao je kuću

Poznato je da je Pitt živio u kući sa svojom bivšom suprugom Angelinom Jolie i njihovo šestero djece prije njihovog razvoda 2016. godine, ali je godinama u njoj živio i samostalno. Glumac seli iz Los Angelesa u 40 milijuna dolara vrijedno imanje u malom obalnom gradu Carmelu koji se nalazi bliže San Franciscu.

Možda vas zanima Colin Farrell kupio je raskošnu rustikalnu vilu okruženu zelenilom, zavirili smo u nju i oduševili se Rubrika Life&style Life&style

Bradovo impresivno imanje na Hollywood Hillsu smješteno je u zatvorenoj zajednici i bogato poviješću koja se proteže preko 110 godina. Navodno ga je sagradio naftni barun 1910. godine, a to je i  mjesto gdje je rock legenda Jimmy Hendrix napisao svoj hit iz 1967. 'May This Be Love'.

 | Autor: graftlab.com graftlab.com

Brad je godinama renovirao i gradio nove dodatke imanju s timom arhitekata i dizajnera svjetske klase kako bi stvorio svoje savršeno prebivalište.  | Autor: graftlab.com graftlab.com

Kako bi proširio površinu, kupio je nekoliko susjednih parcela. Glavna kuća ima nevjerojatnih 600 kvadratnih metara s pet spavaćih soba i pet kupaonica. Kuća je građena u u kalifornijskom zanatskom stilu te ima sivi krov i dimnjake od opeke. Postoji popločani prilaz koji prelazi u šetnicu koja vodi ravno do prednjeg dijela imanja. Obilje drveća i drugo bujno uređenje okoliša omogućuje optimalnu privatnost.

 | Autor: graftlab.com graftlab.com  | Autor: graftlab.com graftlab.com

Desno od imanja nalaze se dva bazena s jacuzzijem, kao i veliki ribnjak s koiima. Lijevo je skatepark. Tu je i kino, garaža za Bradovu kolekciju motocikala i najmanje četiri kuće za goste. Izvori tvrde da je svaka kuća za goste napravljena kao rezidencija s dvije spavaće sobe i dvije kupaonice.

 | Autor: Rayner Rayner

Pitt se navodno može pohvaliti portfeljem nekretnina vrijednim 100 milijuna dolara koji uključuje i njegovu polovicu od 160 milijuna dolara vrijedne francuske vinarije koju posjeduje s bivšom suprugom Angelinom. Bivši par kupio je 'Chateau Miraval' još 2011. godine i vjenčao se u kapelici u toj zgradi 2014. godine. Pitt i Jolie trenutačno su usred pravne bitke zbog želje glumice da proda svoj dio. Pitt ju je optužio da je to učinila kako bi namjerno 'nanijela štetu' ulaskom u prodaju s potpunim 'strancem', čime je prekršila njihov dogovor. U međuvremenu je Jolie je kritizirala Pittove tvrdnje kao 'neozbiljne, zlonamjerne i dio problematičnog obrasca', prema sudskim dokumentima.

Pitt također posjeduje nekretnine u Hollywood Hillsu, New Orleansu, Malibuu i kuću na plaži u Goleti vrijednu 5 milijuna dolara. Pitt je nedavno izdvojio 40 milijuna dolara za povijesnu kuću D. L. Jamesa poznatu kao 'Seaward' koja gleda na prekrasnu središnju obalu Kalifornije u Carmelu. To je navodno najskuplja nekretnina ikada prodana na tom području.

Priča se da Pitt izlazi s modelom iz LA-a Ines de Ramon (29), koja se prošle godine rastala od svog supruga Paula Wesleya. Par je navodno u vezi od studenog i uočeni su na brojnim izlascima posljednjih mjeseci.

Izvor blizak Pittu otkrio je da je Pitt već upoznao Ines s 'većinom' od šestero djece koju dijeli s Angelinom i da su on i njegova nova partnerica jedno drugom bili izvor podrške nakon što su se 'zbližili' nakon razvoda.

Unatoč ponovnom pronalasku ljubavi, Pitt je i dalje vezan za Jolie dok traje njihova višegodišnja bitka oko skrbništva. Prošlo je gotovo desetljeće i sada je troje od šestero djece ovog para punoljetno. Pitt i Jolie imaju sinove Maddoxa (21), Paxa (19), Knoxa (14) i kćeri Zaharu (18), Shiloh (16) i Vivienne (14).

Možda vas zanima Prodaje se vila iz kultnog filma 'Vrućina' u kojoje je živio Robert De Niro, imanje je prava fantazija Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pixsell/Bestimage
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Naci ce se kupac brzo