Stars
Jennifer Lopez

U zmijskoj koži od glave do pete - ovaj outfit može proći samo kod J.Lo

  • Jennifer Lopez (52) jednako plijeni pozornost svojim izgledom danas kao i prije 20 godina
  • Pjevačica i glumica je imala nekoliko ikonskih outfita, od kojih je najpoznatija zelena Versace haljina koja je zaslužna za jedan veći tehnološki napredak
  • Nedavno je J.Lo snimljena u još jednom, u najmanju ruku, odvažnom modnom odabiru - zmijskoj koži od glave do pete - doslovno

Ako ti se čini da Jennifer Lopez u posljednje vrijeme iskače iz svake paštete - to je točno. Naime, najpoznatija latinoamerička glumica i pjevačica trenutno je na turneji gdje promovira svoj najnoviji film "Marry Me". U filmu glumi uz Owena Wilsona, a riječ je o još jednoj romantičnoj komediji/drami - Jenniferinom omiljenom filmskom žanru. 

Kim Kardashian nosi zavjesa šiške Možda vas zanima Frizer Jennifer Lopez i Kim Kardashian pokazao kako napraviti zavjesa šiške, bi li se usudila pokušati? Rubrika Beauty Beauty

 J.Lo poznata je po upečatljivim modnim kombinacijama, od kojih su neki zauvijek zabilježeni u povijest. Sjetimo se samo prozirne, zelene Versaceve haljine s dekolteom do ispod pupka koju je nosila 2000. godine na dodjeli Grammya. Bili su to počeci interneta i Googlea kakvog danas znamo, a djelomično je za to zaslužna upravo Jennifer i zelena haljina.

Naime, nekada je postojao svijet bez Google image search opcije, a možda bi još bio takav da nije bilo Jennifer Lopez. Izvršni predsjednik Googlea 2015. godine Eric Schmidt je rekao kako je "J.Lo zelena haljina" bio najpopularniji upit za pretraživanje koji su do tada imali. Međutim, bez opcije pretraživanja po slikama, Google nije korisnicima imao načina za dati ono što točno žele. I tako je, mjesecima kasnije, rođen Google Image Search.

Isto tijelo, ista haljina: Jennifer Lopez prošetala u legendarnoj Versace haljini 20 godina nakon što ju je proslavila

I 20 godina nakon, danas 52-godišnja glumica i pjevačica, i dalje jednako iznenađuje svojom pojavom - bilo to mladenačkim izgledom i savršenim tijelom ili modnim kombinacijama, a posebno voli printeve i uzorke. Pjevačica je nedavno bila gost u talk showu Today with Hoda & Jenna u New Yorku te je snimljena kako izlazi iz limuzine - od glave do pete u zmijskoj koži.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Da, kad kažemo "od glave do pete" - točno to i mislimo. Štikle, čarape, haljina s visokim ovratnikom i kaput - sve u istom tonu i istom crno-bijelom zmijskom uzorku. Što reći nego da se trenutno možemo sjetiti NULA drugih ljudi koji bi mogli izvući ovaj outfit. 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0