Life&style
Prehrana JLo: evo što Jennifer Lopez pojede u jedan dan

Zvjezdana prehrana: evo kako izgleda dnevni jelovnik Jennifer Lopez

  • Imati tijelo poput J. Lo u 52. godini sigurno nije dar prirode
  • Potrebno je raditi na tijelu, a osobito treba paziti na zdravu prehranu
  • Pjevačica otkriva kojih se pravila prehrane pridržava svaki dan

Jennifer Lopez nije cijenjena samo zbog svoje nevjerojatne karijere, zbog čvrstog i lijepog tijela također je uzor mnogima. Kako uspijeva izgledati jednako kao u svom poznatom (i prastarom) spotu „Jenny from the Block“ u 52. godini, zagonetka je - ali sada nam daje uvid u svoju prehranu. „Ono što jedeš ne utječe samo na tijelo, nego i na izgled kože“, uvjerena je J. Lo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ujutro

Jennifer dan najradije započinje smoothiejem. Omiljeno joj je svježe bobičasto voće, grčki jogurt, cimet, med, kockice leda, malo svježeg soka od limuna i proteinski prah. Ponekad uživa i u zobenoj kaši sa svježim bobicama. Pjevačici je kava odavno zabranjena, osim ako je bez kofeina. Umjesto toga pije puno vode, najmanje sedam čaša dnevno, osobito prije napornog treninga.

Jennifer Lopez riješila se ekstenzija Možda vas zanima Jennifer Lopez riješila se ekstenzija te s prirodnom kosom zasjala na selfiju Rubrika Stars Stars

Popodne

Za vrijeme ručka Jennifer Lopez obično jede salatu. Često uključuje kelj, pečene sjemenke bundeve, malo razmrvljenog sira, ljutiku i preljev od soka od limuna i maslinova ulja. Kombinacija salate s lososom, brokulom, paprikom, tikvicama i malo octa također je često na stolu. Glavna stvar je da je svježa i bogata bjelančevinama. To je održava u formi, dobro je za izgradnju mišića i tihe napadaje gladi, otkriva J.Lo. Bijelo pureće meso, pileća prsa, riba poput lososa i brancina te orasi također se redovito nađu na njenom stolu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Navečer

Tradicionalno, obitelj Lopez večera u 18:30 sati. Večera se sastoji od nemasnog mesa (po mogućnosti u portorikanskom stilu) s puno povrća i smeđe riže, slatkog krumpira ili kvinoje. Pije i puno vode dok jede.

Grickalice

Pjevačica se zaklinje u zdrave grickalice i sa sobom uvijek ima nešto voća i povrća. Ali, čak i kod ove prehrane su, s vremena na vrijeme, dopušteni mali grijesi poput kolačića, čokoladnog sladoleda ili komada rođendanske torte. Ne želi se potpuno odreći nekih namirnica, nego jednostavno jede umjereno.

Je li Ben uistinu bolji izbor za J.Lo od Alexa? Evo što kaže horoskop s kim je kompatibilnija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Photo: Instagram@lejla.fili
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    kako je zgodna