Stars

U showu “Zvijezde pjevaju” prvi su ispali Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo, gledatelji razočarani sezonom

  • U 10. sezoni pjevačkog showa “Zvijezde pjevaju” prvi su ispali voditelj Antun Ponoš i njegova pjevačka mentorica Lara Antić Prskalo
  • Osim pjevačkog para koji nije uspio impresionirati žiri ni gledatelje, i sam žiri našao se na meti kritika nezadovoljnih gledatelja
  • Na društvenim mrežama show je dobio dosta negativnih komentara

Drugu emisiju 10. sezone poznatog pjevačkog showa “Zvijezde pjevaju” obilježilo je prvo ispadanje. Od svojeg mjesta u showu oprostili su se HRT-ov voditelj Antun Ponoš i njegova mentorica, pjevačica Lara Antić Prskalo.

Za izvedbu country pjesme Johnnyja Casha, “Ring of Fire”, par je dobio 24 boda od žirija, što je bilo najmanje od svih natjecatelja. Na kraju kad su se zbrojili bodovi od žirija te glasovi gledatelja ipak su ostali na dnu tablice te morali prvi napustiti show.

Nakon ispadanja Antun je komentirao: “Napokon ću se vratiti normalnom životu”, dok je Lara dodala: “Zahvalila bih se žiriju, publici, orkestru. Puno znači kad je publika tu”.

Natjecatelji su se jučer okušali u glazbenim žanrovima countryja i novog vala, a stručni žiri u kojem su Marko Tolja, Zorica Kondža, Jurica Pađen i Danijela Martinović ih je ocjenjivao. Preostalih sedam parova gledat ćemo u novoj emisiji sljedećeg vikenda.

Možda vas zanima Gospodin Savršeni ostavio Tanju bez ruže, a pojavila se teorija da je Ela buduća pobjednica! Rubrika Stars Stars

U emisiji se dogodio i zanimljiv trenutak između Barbare Kolar i Roberta Ferlina, inače bivšeg ljubavnog para, koji je nasmijao publiku i žiri. Robert i njegov pjevački partner Mario Lipovšek Battifiaca na sinoćnjem nastupu na pozornici pojavili su se u majicama s vlastitim fotografijama ispod kojih je bio natpis „Nitko kao ja“, a izveli su pjesmu Sarlo Akrobata, „Nitko kao ja“.

Nastupili su zadnji, a Barbara je nakon nastupa prokomentirala njihove outfite: „Imate odlične majice“, rekla im je Barbara, na što je Robert odgovorio: „Htio sam i tebi donijeti jednu, ali ti bi ju vjerojatno iskoristila za brisanje prašine“. Barbaru je njegov odgovor, kao i publiku i žiri u studiju nasmijao.

Zatim je dodala: „Ne, ne, nakon utakmice se izmjenjuju dresovi, čekam vas u hodniku“. Robert i Barbara prije više godina završili su svoju dugogodišnju vezu, a upoznali su se kad je Robert ugostio Barbaru u svojoj emisiji na Radio Rijeci.

Nakon druge emisije, neki gledatelji su oduševljeno komentirali nastupe, dok se kod drugih show našao na meti kritika, jer su ih žiri i ovogodišnji natjecatelji razočarali.

Svoje nezadovoljstvo izrazili su komentarima na društvenim mrežama: „Koliko imamo „zvijezda“ Hrvatska bi se trebala zvati zvjezdarnica“, komentirao je jedan čitatelj. „Meni čisto nepotrebno da se nakon Tvoje lice zvuči poznato pozove u „Zvijezde pjevaju“. Nema onog iznenađenja jer smo njegove pjevačke sposobnosti već čuli“, također je jedan od komentara.

Kritiku je dobio i žiri: „Jedino Pađen i Marko tu i tamo prokomentiraju pjevanje, Marko malo više i čak da neki konstruktivan komentar. Ovaj show inače jako volim, ali žiri se baš srozao“.

Možda vas zanima Ivana i Juan pobjednici su showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!", žiri im je 'skinuo kapu', a Juan je zaplakao... Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: Instagram @zvijezdepjevaju_hrt

Komentari 0