Stars

Vlatka Pokos opravdavala se Maji Šuput: "Nadam se da znaš da sam se šalila". Maja joj nije odgovorila...

  • Vlatka Pokos najavila je da se vraća u Torontno i to nakon što je ispala iz showa Ples sa zvijezdama
  • Maji Šuput je poručila kako se nada da će joj ukrasti posao, a zatim joj se opravdavala na Instagramu
  • Iznenađena svojim ispadanjem, dežurnim je hejterima također poručila nekoliko riječi

Vlatka Pokos nakon ispadanja iz emisije Ples sa zvijezdama najavila je na društvenim mrežama svoj ponovni odlazak iz Hrvatske. Osim toga, Maji Šuput u šali je izgleda poručila kako se nada da će joj ukrasti posao.

Budući da su je u javnosti izgleda dočekali maliciozni napisi, kako je sama istaknula, odlučila je odgovoriti dežurnim hejterima koji su je prozivali.

"Ušla sam u ovaj projekt puna radosti i ljubavi za ples i nimalo ne žalim! Nadam se da su oni koji me vole, upoznali i moju vrckavu i veselu stranu. A oni koji prosipaju nevjerojatnu mržnju po društvenim mrežama i uz pomoć medija poručujem da ce ih iracionalna mržnja uništiti. U meni malicioznosti i mržnje nema", poručila je.

Možda vas zanima Vlatka Pokos oprostila se od plesne avanture pa poručila Maji Šuput: “Nadam se da ću ti ukrasti ovaj posao” Rubrika Stars Stars

Nakon što je prva ispala iz emisije Ples sa zvijezdama, 51-godišnja voditeljica zahvalila se kostimografima i make-up umjetnicima koji su je uljepšavali za potrebe snimanja. Osim toga, svojim je kolegama poželjela i sreću u daljnjem radu. "Svim sudionicima želim puno sreće i dobre živce u daljnjem natjecanju, a ja ću pamtiti samo lijepe trenutke", napisala je.

Nekadašnja TV voditeljica ispala je u drugoj emisiji i to nakon što je s plesnim partnerom Mateom Cvenićem otplesala sambu. Za izvedbu je osvojila 21 bod, a u konačnici završila u plesnom dvoboju s Ivanom Čuljak i njezinim plesnim partnerom Ivanom Jernecom. Publika je donijela odluku kojom su show napustili upravo Mateo i Vlatka, koju je to iznenadilo.

"Meni je žao zbog Matea, on je fantastičan plesač. Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego što sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom i nadam se Majo da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao", rekla je Maji Šuput nakon čega se podigla velika medijska prašina. Iako je Vlatka ovu izjavu željela provući kao šalu, čini se da Maja njome nije bila doševljena, kako mnogi ističu.

Vlatka je taj komentar, kako bi bila sigurna da voditeljica Plesa sa zvijezdama nije uvrijeđena, i javno opravdala na društvenim mrežama. "Draga Maja, znaš me jako dugo i nadam se da shvaćaš da sam se šalila. Želim ti i dalje uspješno vođenje Plesa sa zvijezdama", poručila joj je na Instagramu ispod njezine objave o Plesu sa Zvijezdama. Ipak, čini se da Maja Šuput to nije baš shvatila kao šalu jer joj do pisanja ovog teksta još uvijek nije odgovorila niti lajkala komentar.

Možda vas zanima Hrvatske ljepotice na pragu 50-te stoje ravno uz bok holivudskim vršnjakinjama, ma i bolje su! Rubrika Stars Stars

Kako je i najavila, Vlatka se uskoro vraća u Toronto. "Zovu me sa svih strana, no nemam što reći na ovu temu, osim da se uskoro vraćam u Toronto. Ostanak u Hrvatskoj nikada nije dolazio u obzir", istaknula je u razgovoru za časopis Gloria.

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Smiješan show