Stars

Vlatka Pokos oprostila se od plesne avanture pa poručila Maji Šuput: “Nadam se da ću ti ukrasti ovaj posao”

  • “Ples sa zvijezdama” oprostio se od prvog para u novoj sezoni
  • U drugoj emisiji show su napustili Vlatka Pokos i Mateo Cvenić
  • Nakon ispadanja, Vlatka je poručila da će se nastaviti baviti plesom

U sinoćnjoj drugoj epizodi zabavno-plesnog showa “Ples sa zvijezdama” publika se oprostila od prvog natjecateljskog para. Emisiju je napustila bivša TV voditeljica Vlatka Pokos sa svojim plesnim partnerom Mateom Cvenićem.

Tijekom večeri, čija je tema bila Fiesta Latina, imali smo priliku vidjeti plesne točke svih 13 parova. Po odluci publike, svoju plesnu avanture u novoj sezoni showa neće nastaviti Vlatka i Mateo, koji su u duelu bili s Ivanom Čuljak i Ivanom Jarnecom. Vlatka i Mateo u sinoćnjoj su emisiji plesali sambu i od žirija dobili samo 21 bod, iako je to bod više nego u prvoj emisiji showa, gdje su plesali bečki valcer.

Vlatka je od strožeg člana žirija, Marka Cibocija dobila pohvalu za poboljšanje od prethodnog puta: “Vlatka kraljice, prošli put sam ti rekao da moraš biti opasnija, a bome si to i pokazala. Apsolutno je bilo bolje sada“.

 | Autor: Nova TV Nova TV Vlatka Pokos s plesnim partnerom Mateom Cvenićem u "Plesu sa zvijezdama"

 Prema riječima žirija, vidjelo se da se Vlatka od prethodne emisije opustila i popravila svoj nastup, no to očito nije bilo dovoljno za daljni ostanak u showu.

Ples sa zvijezdama: Bojana Gregorić i Gordan Vogleš Možda vas zanima Ples sa zvijezdama: Bojana Gregorić slomila nos partneru, komentari na Mešina, zbrka s bodovima... Rubrika Stars Stars

Nakon ispadnja je izjavila: „Meni je žao zbog Matea, on je fantastičan plesač. Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom i nadam se Maja da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao“, čime je posebno iznenadila voditeljicu ovogodišnje sezone, pjevačicu Maju Šuput. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Maja ni i u drugoj emisiji nije razočarala svojom voditeljskom modnom kombinacijom, kojima uvijek iznenadi. U sinoćnjoj emisiji Maja je nosila izazovnu dugačku crnu haljinu s mnoštvom proreza i mrežom na trbuhu. Prorezi su istaknuli njene istrenirane noge, a kombinaciju je upotpunila srebrnim cipelama i svjetlucavim nakitom.

Zabavno-plesni show „Ples sa zvijezdama“ sljedeće nedjelje nastavlja s 12 plesnih parova.

Možda vas zanima Maja Šuput objavila najslađu fotku Blooma do sad - nije stvar u oblekici nego u tim plavim okicama Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram @vlatkapokos

Komentari 0