Stars

Maja Šuput objavila najslađu fotku Blooma do sad - nije stvar u oblekici nego u tim plavim okicama

  • Maja Šuput svakodnevno dijeli trenutke svoje obiteljske idile, a nerijetko raznježi pratitelje fotografijama sinčića
  • Bloom je već postao zvijezda društvenih mreža - osim što je svjetski putnik, ima i dobro oko za modu
  • Ipak, najdraže su nam i najslađe one nepatvorene, prave, slatke, dječje fotke. A ova nadmašuje sve dosad objavljene

Maja Šuput Tatarinov gotovo svakodnevno s pratiteljima podijeli poneku fotografiju svog sinčića Blooma, a ovoga je puta sve raznježila novom fotkom na kojoj maleni Bloom šarmira svojim velikim plavim očima. Slatkoći ovog bebača, inače Majine kopije što dokazuje i ova fotka, teško je odoljeti. Pogledaj kako je meden s tim znatiželjnim i veselim okicama na posljednoj objavljenoj Instagram fotografiji. Ne čudi da pobire samo komplimente.

Možda vas zanima Maju Šuput ganuo je poklon za koji je zaslužan Bloom: "Rasplakala sam se k'o nikad!" Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Bloom. Kako odoljeti ovom pogledu??", napisala je pjevačica u opisu fotografije. Maleni Bloom odmah je dobio hrpu komplimenata: "Prekrasan dječak", "Slatki pogled, k'o bombončić", "Preslatko malo stvorenje", "Neodoljivo čudo", "Majooo, ima tvoje oči", "Mamin sin i pogled mamin".

U obitelj 15 domaćih zvijezda 2021. stigla je prinova, godinu će pamtiti po lijepome!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Mnogi će se složiti kako desetomjesečni Bloom sve više nalikuje majci. Oni drugi pak, iz "tima" Tatarinov kažu da je dječak sve sličniji svome ocu Nenadu - presudi sama. A sama pjevačica jednom je prilikom otkrila kako joj je najdraže kada joj kažu kako je maleni Bloom preslika svog djeda, Majinog pokojnog oca.

"Šarmer od rođenja i dok se mi doma pitamo na koga je Bloom, najsretnija sam kad mi kažete da je isti moj tata. Da su se samo ta dva šarmera imali priliku upoznati, gdje bi im bio kraj. Moj tata bi pucao od ponosa...", napisala je Maja uz fotografiju svog sina i tate, glazbenog menadžera, Borisa Šuputa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Možda vas zanima Maja Šuput podijelila preslatku fotku s Bloomom, a pažnju nam je privukao detalj od 60.000 kuna Rubrika Stars Stars

Pjevačica je priznala kako je tek nakon što je postala majka uistinu doživjela tu bezuvjetnu, majčinsku ljubav. "Mislila sam da žene lažu zbog novina, da to moraš reći jer si mama. Ali ja ne mogu zamisliti kako opisati nekom tko nema dijete, kako možeš voljeti vlastito dijete", rekla je Maja koja zasigurno nije jedina koja obožava preslatkog Blooma.

Photo: Instagram@majasuput

Komentari 0