Stars

Maja Šuput podijelila preslatku fotku s Bloomom, a pažnju nam je privukao detalj od 60.000 kuna

  • Pjevačica Maja Šuput rado objavljuje na društvenim mrežama trenutke sa sinčićem Bloomom
  • Obitelj često putuje, a ovoga puta Maja je objavila fotografiju s malim Bloomom u Rovinju
  • I jedan i drugi pokazali su odlične modne kombinacije, a jedan detalj na Maji nam je posebno privukao pažnju

Dobro je poznato da se pjevačica Maja Šuput, kao i njen muž Nenad Tatarinov vole lijepo obući i da su uvijek top sređeni pa je logično da isto tako paze na garderobu i svoga sinčića Blooma. Maja je objavila na Instagramu fotografiju iz Rovinja sa sinčićem na kojoj je napisala: "Ljubavi, ovo ti je Rovinj ..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Fotografija je dobila gotovo 40.000 lajkova i brojne komentare od kojih je većina išla Bloomu: "Presladak je", "Koji slatkiš, pa to je previše", "Isti mama" - samo su neki od njih. A zbilja i je isti mama.

Možda vas zanima Maju Šuput ganuo je poklon za koji je zaslužan Bloom: "Rasplakala sam se k'o nikad!" Rubrika Life&style Life&style

Maja je za jedno i drugo odabrala bijele košulje, a dok je Bloom u neutralnim tonovima, pjevačica je odabrala crnu kombinaciju - traperice i kožnu jaknu koje je upotpunila naočalama i malom, crnom Chanel torbicom čija cijena iznosi 6630 funti (oko 60.000 kuna).

Maja voli dizajnerske komade koje često nesebično dijeli drugima. Tako je u nekoliko navrata na Instagramu dijelila svoju garderobu, a prošle godine je to napravila i s robicom koju je Bloom prerastao - Od Gucci majice, Adidas trenirke, Burberry šešira do češlja za bebe marke Tiffany & Co od srebra kojeg mu je poklonio Modni Mačak. 

Maja Šuput poklanja svu markiranu robicu koju je Bloom prerastao: "Nadam se da ću usrećiti neku bebu"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pjevačica je u instagram pričama objavila i video malog Blooma u hotelskoj sobi gdje nasmijan puže po krevetu i komentirala kako voli hotele više od nje. 

Photo: Instagram @majasuput

Komentari 0