Stars
Prinove u obitelji domaćih zvijezda

U obitelj 15 domaćih zvijezda 2021. stigla je prinova, godinu će pamtiti po lijepome!

  • Brojni poznati s hrvatske javne scene ove godine su postali roditelji, neki ponovno, a neki po prvi put
  • Sreću u njihove obitelji unijele su malene djevojčice i dječaci kojima su roditelji dali tradicionalna, ali i poneka neobična imena
  • Zbog prinove ove će obitelji 2021. sigurno pamtiti kao jednu od sretnijih u njihovim životima

Unatoč pandemiji koja i dalje traje, u ovoj godini mnoge naše poznate zvijezde pronašle su razloga za osmijeh jer su se njihovim obiteljima pridružili novi maleni članovi. Puno je bebe domaćih zvijezda pristiglo u 2021. godini.
Proširenje obitelji za neke je bilo u planu, dok se za neke dogodilo spontano. Mnogi će ovu godinu pamtiti po tim najljepšim obiteljskim trenucima. Neki su postali roditelji po prvi put, dok su drugi dobili priliku još jednom provjeriti svoju vještinu mijenjaja pelena. U nastavku pronađi brojne domaće parove s javne scene koji su ove godine proširili svoju obitelj.

1. Maja Šuput i Nenad Tatarinov

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Maja Šuput i Nenad Tatarinov svoje su prvo dijete dočekali na proljeće ove godine, u ožujku. Maleni Bloom odmah je postao prava Instagram zvijezda, budući da mama Maja s obožavateljima dijeli svaki Bloomov napredak i obožava s njim pozirati.

2. Iva Šarić i Bruno Petković i Iva Šarić

Nogometaš Dinama i hrvatski reprezentativac na proljeće je po prvi put postao otac i to dječaka Adriana, kojeg mu je na svijet donijela partnerica Iva Šarić. Iva iz braka s Jerkom Lekom već ima dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Par se ne voli izlagati oku javnosti, no roditelji su zbog dolaska malenog bili presretni.

3. Filip i Melanie Bradarić 

Još jedan hrvatski reprezentativac prošlog je mjeseca postao tata, ali po drugi put. Supruga Filipa Bradarića, Melanie, rodila je kćer Lanu nakon što ih je zadesila tragedija gdje je Melanie prije ove trudnoće, nažalost imala izvanmaterničnu trudnoću zbog koje je završila i na hitnoj operaciji. Malenoj sestrici najviše se obradovao njihov četverogodišnji sin Luka.

4. Marin i Kristina Čilić

Proslavljeni tenisač Marin Čilić i supruga Kristina u rujnu su postali roditelji po drugi put i to dječaka Vite. Sretan par ima i sina Baldu koji je rođen u veljači 2020.

Leona Paraminski Možda vas zanima Leona Paraminski o svom porodu: "In vitro oplodnja je alat s kojim ti je lakše ostvariti želju. Ako možeš, pomogneš si" Rubrika Life&style Life&style
 

5. Leona Paraminski i Tin Komljenović

Naša glumica s američkom adresom, Leona Paraminski u 42. godini po prvi put je postala majka djevojčice Liv, što je ponosno objavila na svom Instagramu. Leona se podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji, a i njoj i suprugu Tinu Komljenoviću Liv je prvo dijete i stigla je kao pravi blagoslov. Leona je rodila u Santa Barbari u Kaliforniji, gdje par već godinama živi.

6. Miraj Grbić i Marija Omaljev Grbić

Još jedan domaći par s američkom adresom nedavno je dočekao prinovu u obitelji. Marija Omaljev Grbić i Miraj Grbić postali su roditelji malene Billie, koju je Marija rodila u poznatoj bolnici Cedars Sinai u Los Angelesu, gdje par živi nekoliko godina.

7. Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car

I obitelj ovog hrvatskog nogometnog reprezentativca ove je godine po prvi put uvećana za jednog člana. Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car kratko nakon vjenčanja otkrili su da će postati roditelji, a maleni Mauro stigao je na svijet u kolovozu.

8. Ana Vučak Veljača i Ivan Veljača

Da su postali roditelji, javnosti obznanila Ivanova sestra, glumica, redateljica i aktivistica Jelena Veljača, a otkrila je i neobično ime koje su Ana i Ivan dali svojoj kćerkici. Malena se djevojčica naime zove Juli.

9. Lana Gojak Bajt i Siniša Bajt

Glumici Lani Gojak Bajt djevojčica Pina koju je rodila u kolovozu prvo je dijete u braku sa suprugom Sinišom Bajtom. Lana je tijekom cijele trudnoće bila aktivna pa se čak i penjala na Sljeme, ali i pokušala trčati.

10. Korana Gvozdić i Ivan Šarić

Naš poznati stand-up komičar i voditelj Ivan Šarić s voditeljicom Koranom Gvozdić u travnju je postao roditelj dječaka Olivera. Međutim, maleni je rođen prerano pa su mama i sin u bolnici proveli još mjesec i pol dana. Sve je bilo otežano i zbog pandemije, ali nakon izlaska iz bolnice napokon su svi troje mogli biti zajedno.

11. Luka i Tamara Šulić

Slavni violončelist Luka Šulić i njegova supruga Tamara u ožujku su postali roditelji po treći put. Tamara je rodila sina kojeg su nazvali Leo, a par već ima sina Vala i kćer Hanu. Tamara je sina Lea rodila kod kuće, što je Luka objavio i na Instagramu.

12. Luka i Ana Bulić

Voditelj i komičar Luka Bulić sa suprugom Anom ima dvije kćeri, Niku i Luciju, a nedavno im se pridružila i treća princeza, malena Luna. Djevojčica je stigla na svijet početkom studenog, a ponosni tata sretnu vijest ubrzo je podijelio s obožavateljima.

13. Marija Husar Rimac i Vjekoslav Rimac

Pjevačica Marija Husar Rimac po drugi put je postala majka u 46. godini. Sa suprugom Vjekoslavom Rimcem Marija već ima šestogodišnjeg sina Ivana, a da je rodila drugo dijete u veljači je prvo potvrdila njena sestra Ivana Husar Mlinac.

14. Ana Jelušić Black i Travis Black

Naša bivša skijašica početkom godine rodila je drugo dijete, kojem su ona i suprug Travis dali ime Vito. Maleni je u obitelj stigao samo nekoliko tjedana nakon što je njihova starija kćer Nika proslavila drugi rođendan.

15. Anja Alavanja Viljevac i Vedran Viljevac

Voditeljica Anja Alavanja sa četiri godine mlađim suprugom Vedranom u travnju je dobila prvo zajedničko dijete, malenog dječaka kojem su sretni roditelji dali ime Dan. Anji je ovo treće dijete, a iz braka sa Željkom Rimcem ima dvojicu sinova, Ivora i Jakova, koji mami puno pomažu oko malenog brata.

Možda vas zanima Ella Dvornik nas je nasmijala pokazavši kako izgleda "poslovni dogovor" između njezinih kćeri Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@majasuput, Instagram@ivansaric, Instagram@anja_alavanjaviljac

Komentari 0