Life&style

Ivana i Juan pobjednici su showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!", žiri im je 'skinuo kapu', a Juan je zaplakao...

  • Ivana Jukić i Juan Francisco Sanchez Gracia pobjednici su devete sezone showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!"
  • Finaliste je čekao najteži zadatak do sad: imali su 100 minuta za 6 sljedova jela
  • Žiri je rekao kako za njihovo glavno jelo skida kapu; Ivana nije skrivala oduševljenje, a Juan je i zaplakao od sreće

U sinoćnjem finalu showa ''slučajni partneri'' Ivana i Juan te dugogodišnji prijatelji Ante i Danilo, dva najbolja para sezone, borili su se za pobjedu, a i glavnu nagradu: pobjednici su kući otišli bogatiji za 50.000 kuna te su još osvojili i poklon-bon u vrijednosti 25.000 kuna.

Možda vas zanima 'Tko mi bolje kuha?' zabavan je obiteljski kuharski show na koji se možeš prijaviti i ti! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL

U velikom finalu oba su para pokazala sva svoja kulinarska umijeća te oduševila žiri, no pobjedu je mogao odnijeti samo jedan par. Premda su se tijekom sezone Ivana i Juan više istaknuli svojim visokim ocjenama i pohvalama, prije finala nisu se zanosili: ''Zna poći po krivu bilo kojem kuharu, pa i onom najboljem. Samo moramo biti fokusirani, kako smo kuhali dosad''.

Najteži zadatak do sad: 100 minuta za 6 sljedova!

Finaliste je kako to i priliči, u finalnoj večeri čekao najteži zadatak dosad: meni od čak šest sljedova! Natjecatelji su za 100 minuta morali prirediti salatu, hladno predjelo, toplo predjelo, juhu, glavno jelo s prilogom te desert. Špiček je dao do znanja finalistima kako ocjena večeras neće biti. Za svaki posluženi slijed dobit će samo komentare, a na kraju će žiri zajednički odlučiti tko zaslužuje pobjedu.

 | Autor: RTL RTL

Nakon hladnog predjela s tunom, Ivana i Juan za toplo su predjelo poslužili juhu od cvjetače aromatiziranu tartufima i već ona je oduševila žiri. A kada je došao red na glavno jelo pripremili Wellington ali od janjeće pisanice. "Divim se ljudima koji rade Wellington od janjetine, to nije nemoguće, ali je teško", pohvalio je kandidate Špiček. "Na oko i tehnički, jedna razina iznad kuhanja kakvo mi ovdje imamo. Za ovaj vam tanjur ja apsolutno skidam kapu", zaključila je Željka.

Otkazan je kuharski show Paris Hilton nakon jedne sezone. Izgleda da ipak nije znala kuhati...

Nakon svih šest slijedova proglašen najbolji par

Svinjski file s pireom od buče bilo je glavno jelo Ante i Danila. ''Godina sam u ovom žiriju… Nijedan lungić dosad nije bio ovako sočan, mekan i fin'', pohvalio ih je Pažanin. Željka također nije imala nijednu zamjerku. A nakon svih šest sljedova i komentara, žiriju je još samo preostalo proglasiti onaj najbolji par.

 | Autor: RTL RTL

''Čestitam vam! To je bilo izvrsno, iznad svih naših očekivanja! Stvarno jako dobra borba, nismo imali loš slijed večeras'', pohvalio ih je žiri. Potom je žiri zajednički odlučio kako su pobjednici devete sezone showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' ''slučajni partneri'' Ivana Jukić i Juan Francisco Sanchez Gracia. ''Sreća, ponos, čak i neka neočekivana melankolija jer je sve završilo. Tek sad vidim koliko je ljudi vjerovalo u mene onda kad ja nisam vjerovala u samu sebe'', komentirala je Ivana, a Juan je i zaplakao od sreće.

 | Autor: RTL RTL

Ples sa zvijezdama: Bojana Gregorić i Gordan Vogleš Možda vas zanima Ples sa zvijezdama: Bojana Gregorić slomila nos partneru, komentari na Mešina, zbrka s bodovima... Rubrika Stars Stars
Photo: RTL

Komentari 0