Stars

Otkazan je kuharski show Paris Hilton nakon jedne sezone. Izgleda da ipak nije znala kuhati...

  • Paris Hilton dobila je priliku voditi svoju kuharsku emisiju, no nakon prve sezone već je ugašena
  • U šest epizoda u goste su joj došle slavne kolegice, poput  Kim Kardashian i Nicky Hilton
  • Posebno je zanimljivo bilo gledati čime to slavna Paris okreće hamburgere

Kuharska emisija koju je vodila Paris Hilton otkazana je nakon samo jedne sezone. Prikazivala se na Netflixu, a popularna platforma nije produljila seriju za sljedeću sezonu.

Premijeru je doživjela u kolovozu prošle godine, pod nazivom "Cooking with Paris", a bila je prikazana u šest epizoda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Kratko se zadržala čak u top 10 najgledanijih, a u njoj slavna Paris pokazuje velik broj recepata i način pripreme hrane, od glavnih jela do slasnih deserata i to sve dok kod nje gostuju razni selebritiji. Neki od njih su Kim Kardashian, Demi Lovato, Nicky Hilton, Lele Pons i mnogi drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

U fokusu su bili nekonvencionalni načini pripreme hrane, a često i kaotični. Primjerice, Paris je hamburgere okretala lopaticom prekrivenom dijamantima. Ona je ujedno bila i izvršna producentica, zajedno s Aaronom Saidmanom, Eli Holzman i Rebeccom Hertz.

Možda vas zanima Video Paris Hilton koja vježba oduševljava svijet, detalji koji se pojavljuju su urnebesni Rubrika Stars Stars

Ipak, nije ovo bio prvi susret s temom kuhanja pred kamerama. Još u reality showu "The Simple Life" u kojem se Paris pojavila s prijateljicom Nicole Richie, dvije su kolegice zamijenile uloge s majkom četvero djece. Djeci su tako pripremale hranu koristeći - peglu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Kad su je ranije ove godine pitali bez kojeg sastojka ne može na hrani rekla je da je to kečap, a na pitanje koja joj je najdraža pjesma uz koju kuha navela je svoj hit "Stars are blind".

Paris Hilton Možda vas zanima Bogata nasljednica u vjenčanici od WC papira: Paris Hilton ne mari za skupe stvari? Rubrika Stars Stars

No, svi obožavatelji ipak mogu odahnuti jer Paris i dalje možemo gledati u realityju "Paris in love" u kojem ona i sadašnji suprug Carter Reum planiraju svoje vjenčanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Osim toga, slušati je možemo u podcastu "This is Paris", možda i dok kuhamo omiljena jela, jer čini se da uz Paris drugačije nećemo moći...

 

 

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    haha nije ona za to