Stars

Video Paris Hilton koja vježba oduševljava svijet, detalji koji se pojavljuju su urnebesni

  • Bogata nasljednica i poduzetnica Paris Hilton već godinama oduševljava javnost svojim izjavama i potezima
  • Obožavateljica ružičaste boje otvorila je Tik Tok profil na koji je postavila nekoliko videa
  • Najviše pažnje je izazvao video u kojem pokazuje osam lakih vježba kod kuće, a kao utezi joj služe dizajnerske torbe

Paris Hilton (39), praunuku osnivača Hilton hotela, javnost je upoznala još početkom 2000-ih kada je bila jedna od najpoznatijih medijskih ličnosti koja je bila poznata po tome što je poznata. Imala je reality show s kolegicom Nicole Richie, a kasnije je neslavno prošao i njezin pokušaj glazbene karijere, no i dan danas zna nastupati kao DJ-ica. Također, danas ima svoj brend i prodaje razne stvračice, najviše odjeću.

Možda vas zanima Zar stvarno?! Paris Hilton pokrenula kanal za kuhanje, evo što je pripremila u prvom videu! Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Ovog puta je Paris iznenadila i nasmijala sve koji ju prate na Tik Toku. Iako je poznata po tome da ne vježba, a jednom je čak izjavila da je šoping njezin kardio-trening, bogata nasljednica snimila je video u kojem pokazuje osam jednostavnih vježbi koje možemo raditi kod kuće. 

@parishilton

Working Out at home with Paris 💕🏃🏼‍♀️✨ Should I do a stay-at-home workout series? 💁🏼‍♀️##HomeWorkout ##Fitness ##ThatsHot

♬ Go Go Go Who's Next? - Hip Hop Harry

Odjevena u majicu svog brenda, sa šiltericom i rukavicama za vježbanje, već na prvoj vježbi je pokazala koliko je njezin trening poseban. Naime, umjesto utega, Paris je u svaku ruku stavila Luis Vuitton Alma torbu s monogramom, a po modelu u zlatnoj i ružičastoj boji je bila poznata kada se pojavila u javnosti. Kao iduću vježbu, Paris predlaže vožnju ružičastim biciklom po kući. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Zatim slijedi skakanje po mini trampolinu, trčanje uz stepenice, sklekovi uz bazen, ali i trbušnjaci dok noge držimo na velikom jednorogu na napuhavanje. U dva dana, ovaj zanimljiv video, pregledan je više od 120 tisuća puta, a ne sumnjamo kako će brojka iz dana u dan biti sve veća kao i brojka njezinih pratitelja koja prelazi 2,2 milijuna. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0