Stars

Treća dadilja u kraljevskoj obitelji - Harry i Meghan smatraju je 'pravim blagoslovom'

  • Maleni je Archie u svoja četiri mjeseca života promijenio već nekoliko dadilja
  • Trenutno mu je dodijeljena treća koja zasad pokriva sve kriterije
  • Već ih je pratila na putovanju u Francusku, a pridružit će im se i na turneji u Južnoj Africi

Maleni je Archie star samo četiri mjeseca, ali je dosad promijenio već nekoliko dadilja. Ipak, to nije njegova krivica već težnja roditelja, princa Harryja i Meghan Markle, koji žele samo najbolje za svog sina jedinca. Htjeli su pronaći odgovarajuću osobu koja će život posvetiti odgoju malenog grofa pa su već odustali od prethodne dvije dadilje, no izgleda da su iz trećeg pokušaja pronašli onu pravu.

Možda vas zanima Znaš li kako ti krastavci i jogurt mogu pomoći u održavanju idealne težine? Rubrika Život Život

Prema Entertainment Tonightu, njegova je treća dadilja pravi blagoslov kojih ih je pratio i na njihovom putovanju u Francuskoj. Pridružit će im se i na turneji po Južnoj Africi pa se može reći da je trenutna potraga za savršenom dadiljom uspješno završena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

No, iz kojeg su se razloga Meghan i Harry 'riješili' prve dvije dadilje? Pa, prva je dobila otkaz zbog 'kašnjenja u zadacima', a druga je bila samo noćna dadilja koja nije ni živjela u njihovom domu. Nova je dadilja navodno potpuno posvećena malom Archiju i njegovim potrebama te željama njegovih roditelja. Meghan i Harry nisu željeli brzati oko pronalaska svoje 'treće sreće' pa su si uzeli neko vrijeme da ju odaberu. Željeli su da njihova odluka bude potpuno ispravna, a nova dadilja najbolja u svojim redovima. Izgleda da im se napokon posrećilo!

Možda vas zanima Michelle Obama savjetovala Meghan Markle o majčinstvu. I ostavila ju bez teksta... Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Možda vas zanima Kraj jedne kraljevske ere - Harry i Meghan službeno napustili Williama i Kate Rubrika Stars Stars

Postati kraljevskom dadiljom uopće nije jednostavno. Najprije moraju završiti prestižni Norland College za dadilje koji ima zaista rigorozna pravila - polaznice smiju nositi samo jedan par manjih običnih naušnica, vidljive tetovaže su potpuno neprihvatljive, ručni satovi nisu dopušteni, kosa se mora skratiti ili nositi skupljena u pundži, šminke smije biti jedino u tragovima, ne smiju žvakati žvakaće gume, slušati glazbu preko slušalica, kupovati alkohol, koristiti se mobitelom...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Norland College 👶🏻🍼🎓 (@norlandcollege) on

Mlade se djevojke i poneki muškarci podvrgavaju ovim strogim pravilima jer žele raditi za imućne obitelji u različitim zemljama i na taj način proputovati svijet. Na fakultetu osim osnovnih vještina kao što su šivanje i mijenjanje pelena, vježbaju i sigurnu vožnju u teškim uvjetima kao što je npr. bijeg od paparazza, prevenciju cyber kriminala i samoobranu od otmičara. Školarina iznosi oko 15.000 funti godišnje, a uniforma se plaća dodatnih 800 funti. 

Možda vas zanima Princ William se naljutio na Harryja i Meghan, ali jedna stvar bi mogla pomoći... Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/@sussexroyal

Komentari 0