Stars

Slavni glumac ponovno "upao" na vjenčanje i uletio mladenki: "Pozdrav, ja sam Tom Hanks!"

  • Tom Hanks u Pittsburghu se pridružio vjenčanom fotografiranju 
  • Ovo nije prvi put da glumac radi ovakvu spontanu i simpatičnu gestu kojom su svi ostali iznenađeni
  • Mladenka je priznala kako slavnog Oskarovca isprva nije ni prepoznala

Slavni glumac Tom Hanks (65), ugodno je iznenadio mladi vjenčani par i njihove uzvanike posebnim darom za vjenčanje koji će zasigurno još dugo pamtiti. Glumac se naime, prije nekoliko dana mladencima u gradu Pittsburghu spontano pridružio prilikom njihovog vjenčanog fotografiranja.

„Prišao je i rekao „Pozdrav! Ja sam Tom Hanks. Volio bih se fotografirati s tobom“, ispričala je mladenka Grace Gwaltney kako joj je Hanks prišao i čestitao joj na vjenčanju i priznala da se u potpunosti zbunila i isprva nije znala što da radi.

Tom Hanks trenutno je u Pittsburghu jer snima novi film „A Man Called Otto“, gdje će utjeloviti starijeg čovjeka koji se želi sprijateljiti sa svojim susjedima.

@rachel.rowland Hi! My name is Tom Hanks, can I take a photo with the bride? #tomhanks #photobomb #celebritysighting #weddingtiktok #pittsburgh #fyp ♬ original sound - RachelRowland

„Isprva sam mislila kako je to neka nepoznata osoba s ulice koja nam je samo željela čestitati, no onda sam čula njegovo ime i istog trena sam se zbunila“, ispričala je mladenka Grace Gwaltney za Good Morning America.

Možda vas zanima Tom Hanks prodaje svoju peglicu na aukciji, bit će to najskuplje plaćen Fiat 126p na svijetu Rubrika Stars Stars

I fotografkinja Rachel Rowland, koja je fotografirala vjenčanje, za KCRA je izjavila kako je cijeli susret bio „zabavan i simpatičan“. „Kako se iznenada pojavio, tako je brzo i nestao“, ispričala je Rachel.

@thehoppers4 #omg #wedding #photo #tomhanks #wow #thehopperclan #foryou #goviral #viral #lol #fyp #beautiful #man #selfie #funny #love ♬ original sound - The hoppers

Slavnom glumcu ovo nije ni prvi put da spontano mladencima priredi ovakvo iznenađenje prilikom vjenčanja ili fotografiranja. Tako se prošle godine pridružio fotografiranju na čak dva vjenčanja. 

Možda vas zanima Kevin Costner proslavio 67. rođendan: Evo kako stari slavni glumac kojeg sve mi obožavamo Rubrika Stars Stars

 

Photo: Instagram @rachelrowland

Komentari 0