Stars

Tomaž Kavčić, kum Petra Graše, pohvalio se posebnim vjenčanim darom sretnom paru

  • Vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić održano je prošlog vikenda, a Grašin kum sad je otkrio i što je darovao mladencima
  • Na svojem Instagramu podijelio je fotografiju vjenčanog prstenja
  • Burme su rad bosanskog zlatara Sofića

Slovenski chef Tomaž Kavčić, koji je bio jedan od trojice kumova Petru Graši na vjenčanju s Hanom Huljić na svojem se Instagramu pohvalio posebnim darom koji je darovao mladencima. Sretnom paru Tomaž je naime poklonio lijepe zlatne burme. Iako je vjenčanje i svadbeno slavlje održano prošlog vikenda, Tomaž je tek sad na društvenim mrežama podijelio ovaj svadbeni dar.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Vjenčano prstenje Petra Graše i Hane Huljić

Na Instagram storyju ponosni kum objavio je fotografiju burmi u kutijici te je uz fotografiju napisao „Sreća, priča, vjenčano prstenje“. Posebno dizajnirano prstenje vrlo je slično, a burme imaju i ugraviran tekst s unutarnje strane.

Možda vas zanima Tko je tajanstveni treći kum Petra Graše? Dino Rađa nam je razotkrio Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Vjenčano prstenje Petra Graše i Hane Huljić

Tomaž je na svojem profilu podijelio i zajedničku fotografiju na kojoj se nalaze on i Petar Grašo koja je prvotno objavljena na profilu zlatar Sofić. “Bila nam je čast i zadovoljstvo”, napisali su iz zlatarne uz fotografiju pa se može pretpostaviti da su upravo oni odabrani da vjenčanim prstenjem doprinesu velikom danu Petra Graše i Hane Huljić.

Tomaž Kavčić na svojem Instagramu do sad nije objavljivao fotografije s vjenčanja, no zato je tu odgovornost preuzeo drugi Grašin kum, Dino Rađa, koji je u nekoliko navrata podijelio  kako je bilo na vjenčanju i veselom svadbenom slavlju Petra Graše i Hane Huljić u Splitu prošlog vikenda.

Hana Huljić I Petar Grašo Možda vas zanima Petar Grašo konačno otvorio dušu: "Ovo će biti prekrasna godina! Spreman sam biti otac“ Rubrika Stars Stars

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0