Stars

Osvanuo video prvog bračnog poljupca Hane i Graše u crkvi, mladenci nisu skidali osmijeh s lica

  • Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se u crkvi svetog Dominika u Splitu, a nakon izrečenih zavjeta razmijenili su i prvi bračni poljubac
  • Hana je blistala u vjenčanici u stilu pedesetih, a nakon poljupca crkvom se prolomio gromoglasan pljesak
  • Par je imao malo slavlje u krugu obitelji i prijatelja, a bili su vidno raspoloženi i spremno pozirali i fotografima

Vjenčali su se glazbenici Petar Grašo (45) i Hana Huljić (31), a osvanuo je i video prvog poljupca para kao supružnika. Nakon što su se Hana i Grašo poljubili, crkvom se prolomio pljesak okupljenih uzvanika, a mladenci nisu skrivali sreću i uzbuđenje. Mladenci su se vjenčali u crkvi sv. Dominika u Splitu, a slavlje se nastavilo u restoranu Adriatic. Težili su privatnosti, pa se detalji vjenčanja nisu znali do posljednjeg trenutka, no mladenci su bili vidno rapoloženi i spremno pozirali fotografima. 

Možda vas zanima Cure detalji o vjenčanju godine: Hana i Grašo u subotu idu pred oltar, evo što sve znamo... Rubrika Stars Stars

Hana je nosila vjenčanicu s potpisom poznatog splitskog dvojca Arileo, a svi su jedva dočekali vidjeti je u vjenčanici. Predivna Hana zasjala je u bijeloj vjenčanici u stilu pedesetih godina prošlog stoljeća. Nježnu bijelu haljinu krasili su gumbi, a Hana je nosila i bijele rukavice te elegantnu ukrasnu mrežicu za kosu, zvanu fascinator, koji se savršeno nadopunio s njezinim plavim uvojcima.

Petar Grašo konačno otvorio dušu: "Ovo će biti prekrasna godina! Spreman sam biti otac“

 | Autor: Pixsell/Miroslav Lelas Pixsell/Miroslav Lelas

Samoj ceremoniji prisustvovali su roditelji Tonči i Vjekoslava Huljić, Zoran i Snježana Grašo, Hanin brat Ivan, Petrova sestra Buga te Vjekoslavina mama i njezine dvije sestre te njihova obitelj. Zavjete su izrekli pred svojim kumovima, Hani je to pjevačica Domenica Žuvela, a Petru su to Dino Rađa, slovenski chef i ugostitelj Tomaž Kavčič i prijatelj iz djetinstva, Šime.

"Čestitamo, čestitamo!", klicali su ljudi ispred crkve dok su veseli mladenci izlazili. Prilikom izlaska iz crkve, Grašo je izjavio: "Osjećam se kao muž!", a Huljić je dodao: "A ja kao punac!"

 | Autor: Pixsell/Miroslav Lelas Pixsell/Miroslav Lelas

Možda vas zanima Grašo i Tonči Huljić prvi puta progovorili o bebi koja stiže Hani i Petru. Ton je šaljiv... Rubrika Stars Stars

Podsjetimo, za vezu Graše i Hane doznalo se u listopadu prošle godine, a u siječnju ove godine objavili su da će postati roditelji. Par još nije otkrio očekuje li djevojčicu ili dječaka, no najavili su da će nakon dolaska prinove prirediti još jedno veliko svadbeno slavlje u Splitu. 

Photo: Pixsell/Miroslav Lelas
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Hehe