Stars

Cure detalji o vjenčanju godine: Hana i Grašo u subotu idu pred oltar, evo što sve znamo...

  • Hana Huljić i Petar Grašo vjenčat će se ovaj vikend u Splitu
  • Na vjenčanju će biti tek 30-ak uzvanika, dok se velika zabava sprema najesen
  • Otkriveno je i tko će glazbenom paru biti kumovi, ali i čiju će vjenčanicu nositi mlada pjevačica

Ove će subote Hana Huljić i Petar Grašo stupiti u bračne vode. Glazbeni par koji je tek nedavno objavio svoju vezu, a zatim i  najavio rođenje prvoga djeteta, vjenčat će se u rodnome Splitu.

Na crkvenom će vjenčanju zbog epidemiološke situacije i Hanine trudnoće prisustvovati 30-ak gostiju, kako doznaju domaći mediji, dok će velika zabava s njih 500-injak biti najesen.

Par svoju privatnost vješto skriva od znatiželjnika, no neki su detalji njihovoga velikog dana ipak dospjeli u javnost. Vjenčanju će tako navodno prisustvovati samo najuža obitelj, tako i Tonči i Vjekoslava Huljić, Hanin brat Ivan i njihova baka te Petrova sestra Buga.

Hana Huljić I Petar Grašo Možda vas zanima Petar Grašo konačno otvorio dušu: "Ovo će biti prekrasna godina! Spreman sam biti otac“ Rubrika Stars Stars

Hani će kuma biti dugogodišnja prijateljica i kolegica Domenica Žuvela, dok bi Grašin kum trebao biti legendarni košarkaš Dino Rađa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Kad je pak riječ o vjenčanici, Hana će nositi onu splitskih dizajnera Marija i Jurice Pirić i njihovog brenda Arileo. Njihove je haljine odabirala za sve posebne trenutke kao što su maturalna večer, ali i razni nastupi pa bi i ovaj put izbor trebao biti na njima.

Osim toga, i Domenica je nedavno objavila fotografiju na storyju svoga Instagram profila koja je prikazuje u ateljeu popularnog brenda.

Posebna ljubavna priča ovoga para dogodila se gotovo odjednom. Iako su se 31-godišnja Hana i 45-godišnji Petar poznavali gotovo cijeloga njezinog života, vezu su započeli prošlog ljeta, nedugo nakon što su pjevač i Danijela Martinović prekinuli svoju 25-godišnju vezu. Prvi put je novi par snimljen u listopadu u Zagrebu, a zatim su uslijedila razna medijska "praćenja".

Iako je javnost ovu vezu dočekala s dosta kritika, sjetimo se da je uvijek bilo riječi i o Grašinoj prijašnjoj, dugogodišnjoj vezi o kojoj je jednako tako uvijek bilo raznih mišljenja. No, javnost će uvijek imati svoje mišljenje o svemu, bez obzira je li ono točno ili nije. A kad je par riječ o početku ove veze, zajednički prijatelji para potvrđuju da je odnos Petra i Danijele završio puno prije no što su se Hana i Petar upustili u svoju romansu. No o svemu najbolje znaju, i jedino trebaju znati, upravo glavni akteri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Hana je pak prije ove bila u desetogodišnjoj vezi s Tomislavom Šošićem, bivšim kolegom s Umjetničke akademije u Splitu, a prohodali su kad joj je bilo 18 godina. Kao djevojčica gostovala je u spotu Danijele Martinović, a s Grašom nju i njezinu obitelj spaja i blisko prijateljstvo. S Grašom je, svojim idolom kako je priznala, 2016. godine snimila duet "Srce za vodiča", a još od djetinjstva u njega je bila i zaljubljena.

Možda vas zanima Grašo i Tonči Huljić prvi puta progovorili o bebi koja stiže Hani i Petru. Ton je šaljiv... Rubrika Stars Stars

Priča se i kako mu je napisala i ljubavno pismo koje njegova mama čuva i danas. A sada, nakon tolikih godina, Hani se ostvario san i ona i Petar uskoro će započeti novi život. Osim toga, buduća je mladenka u četvrtom mjesecu trudnoće, a par, kao i ostatak obitelji, prinovu jedva čeka!

Photo: Pixsell

Komentari 0