Stars

Tko je tajanstveni treći kum Petra Graše? Dino Rađa nam je razotkrio

  • Tko je tajanstveni treći kum Petra Graše? Dino Rađa otkrio je na zajedničkoj fotografiji
  • Treći vjenčani kum Petra Graše njegov je prijatelj iz djetinjstva, Šime
  • I očito vrlo samozatajan lik. "Ne voli se pojavljivati u javnosti", opisao je Dino Rađa 

Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se ovog vikenda u Splitu, a o svadbi godine svakim danom izlazi sve više detalja. Nakon vjenčanja u crkvi sv. Dominika u Splitu, slavlje se nastavilo u restoranu Adriatic, a sudeći po objavama uzvanika, atmosfera je bila i više nego opuštena i vesela.

Dino Rađa i Petar Grašo Možda vas zanima Danijela je ostavila Grašu, a ne obrnuto? Tako kaže Dino Rađa, Petrov kum Rubrika Stars Stars

Kao što znamo, kćeri Tončija Huljića kuma je bila prijateljica Domenica Žuvela, a Petar je imao čak tri kuma. I dok slovenskog chefa koji je stajao uz Grašu, Tomaža Kavčiča i Petrovog drugog kuma, bivšeg košarkaša Dine Rađu javnost već poznaje, do sada se o trećem kumu nije znalo ništa.

Petar Grašo konačno otvorio dušu: "Ovo će biti prekrasna godina! Spreman sam biti otac“

Dino Rađa tako je podijelio fotografiju s proslave pa poručio svim znatiželjnicima koji su se pitali tko je "treći čovjek": "Evo vam trećeg kuma, ovaj prvi s lijeva." Opisao je fotografiju na kojoj su se nalazili Petar, Hana, Domenica Žuvela, Tomaž i sam Dino, a zajedno su veselo nazdravljali mladencima. Započeo je svoju objavu napisavši: "Šime je ovaj prvi s lijeva. Svi znaju za mladence i dva kuma i kumu. Preko trećeg se olako prešlo jer ga nitko ne zna. E pa nije baš tako." 

"Šime Poduje je Petrov prijatelj iz vrtića, prvi susjed i unuk jednog od osnivača Hajduka po kojemu ima isto ime i naravno prezime. Vrlo osebujan lik koji se ne voli pojavljivati u javnosti, a kojeg naše društvo obožava jer je rođen za zaj****ciju. Neizostavni dio svih naših druženja svih ovih godina. Taj se u životu nije iznervirao osim ako dirneš u Hajduka; ili još gore ako nedaj Bože kažeš da je LeBron bolji od Jordana", nastavio je Rađa zanimljiv opis Grašinog prijatelja od malih nogu.

Možda vas zanima "Moj prijatelj, moj treći brat..." napisala je Danijela još prošle godine Grašinom kumu Tomažu Kavčiču Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@silvi.gjo

Komentari 0