Life&style

"Moj prijatelj, moj treći brat..." napisala je Danijela još prošle godine Grašinom kumu Tomažu Kavčiču

  • Jedan od tri vjenčana kuma Petra Graše, Tomaž Kavčič, zajednički je prijatelj i Danijele Martinović
  • U objavi još prošle godine pjevačica mu je komplementirala riječima da joj je poput brata
  • Hoće li činjenica da je prije tri dana bio Grašin kum kumovati kraju prijateljstva? Ne vjerujemo! Dugogodišnja prijateljstva ne pucaju samo tako. A imamo i dokaz da Tomažu Danijela ništa ne zamjera... 

Chef Tomaž Kavčić jedan je od tri vjenčana kuma Petra Graše koji je s Grašom i Hanom Huljić ovog vikenda proslavio ulazak u bračnu luku. Grašina bivša djevojka, Danijela Martinović također je velika prijateljica Tomaža, a njihovo prijateljstvo traje već duge 24 godine. Danijela ga naziva bratom te to prijateljstvo ne bi trebala ugroziti činjenica kako je uspješni slovenski ugostitelj "kumovao" Grašinom braku sa kćeri Tončija Huljića.

Dok su bili par, Danijela i Petar bili su česti gosti u Tomaževom poznatom restoranu, 'Gostilna pri Lojzetu - Dvorec Zemono'.  

Možda vas zanima Danijela Martinović emotivnom porukom čestitala rođendan najvažnijem muškarcu u svom životu Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomaz Kavcic (@tomazkavcic)

Da su uistinu veoma bliski, potvrdila je sama Danijela koja slavnog chefa prošle godine nazvala u jednoj objavi bratom. 

Kad je Tomaž u lipnju 2020. dobio Michelinovu zvjezdicu za svoj restoran, pjevačica ona je podijelilasreću sa slovenskim chefom i posvetila mu post u kojem je napisala kako je oduvijek vjerovala u njega. "Moj prijatelj, moj treći brat... Prošle su 22 godine od prvog susreta. Tomaž je sanjar, vizionar, dječak u odijelu čovjeka. Vjerovao je samo svom srcu i dobio svoju prvu Michelinovu zvjezdicu. Svijet je napokon saznao ono što ja već dvadeset dvije godine znam", napisala je tad Danijela. 

I u studenom 2021. posvetila mu je emotivnu objavu za rođendan. "Hvala ti za sve trenutke koje si učinio nezaboravnim i za svu ljubav. Ostani na svom oblaku mašte", napisala je emotivne riječi upućene svom prijatelju.

Danijela je ostavila Grašu, a ne obrnuto? Tako kaže Dino Rađa, Petrov kum

A da njihovo prijateljstvo opstaje dokazuje i to što je i prošle godine u Tomaževu restoranu proslavila svoj 50. rođendan s prijateljicama, Tada više nije bila u vezi s Grašom, no za njegovu ljubav s Hanom Huljić još se nije znalo.

Možda vas zanima Danijela Martinović slavi 50-i rođendan, a evo i drugih naših dama koje izgledaju sjajno s pedeset Rubrika Stars Stars

Dok je ove subote pjevačica imala nastup, slovenski kuhar stigao je na svadbu u Splitu u pratnji Hanine kume, pjevačice Domenice Žuvele. Pohvalio se i poklonom mladencima, velikom bocom vina iz vinarije 'Klet brda'.

 | Autor: Screenshot Instagram@tomazkavcic Screenshot Instagram@tomazkavcic

"Hana i Petar. Setno, sretno, volite se vječno", bilo je otisnuto na slovenskom na ogromnoj boci vina kojeg je Tomaž poklonio novopečenim supružnicima. Sudeći prema osmijesima Petra i Hane, mladence je originalan poklon uistinu oduševio.

Danijela, uvijek dama, nikad nije imala nikakvih komentara ni na raskid s Petrom Grašom niti na išta iz pjevačevog života "poslije nje" pa tako nije komentirala ni ovo kumstvo. No vjerujemo da će "Pri Lojzetu" još oboje pojesti dosta ukusnih obroka jer prijateljstva, a posebno dugogodišnja ne pucaju samo tako.

Photo: Instagram@ourexlife

Komentari 0